זירת הירי בטירת כרמל | צילום: לירון מולדובן, הרצי שפירא

חיסול בטירת כרמל: נרצח אחיינו של העבריין מיכאל מור

חובשים ופרמדיקים של מד"א הגיעו לזירה וביצעו פעולות החייאה ברפי בן שלום, אולם בבית החולים נקבע מותו • "כשהגענו למקום הייתה המולה, ראינו בחצר בניין גבר בן 37 עם פציעות חודרות" • המשטרה פתחה בחקירה ומבצעת סריקות אחר מבצעי העבירה

אחיינו של העבריין מיכאל מור, רפי בן שלום, מת הערב (ראשון) מפצעיו, לאחר שנפגע באורח אנוש מירי בטירת כרמל. המשטרה פתחה בחקירת האירוע.  

פצוע בינוני באירוע ירי בפתח תקווה %2F%2F קרדיט%3A שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

חובשים ופרמדיקים של מד"א הגיעו לזירה וביצעו בבן שלום פעולות החייאה, כאשר הוא היה במצב אנוש עם מספר פציעות חודרות. בהמשך הערב נקבע מותו בבית החולים רמב"ם.

פרמדיק מד"א, אלכסנדר גרינבאום, סיפר: "כשהגענו למקום הייתה המולה, ראינו בחצר בניין גבר בן 37 עם פציעות חודרות, שוכב כשהוא מחוסר הכרה. אנשים במקום התחילו לבצע בו פעולות החייאה, הוא היה ללא נשימה וללא דופק. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותך תוך כדי פעולות החייאה שמצבו אנוש".

המשטרה על החיסול בטירת הכרמל%3A "פועלים בכל החזיתות לאיתור החשודים" %2F%2F קרדיט%3A משטרת ישראל

במסגרת החקירה שנפתחה, המשטרה פתחה בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה על ידי חוקרי מז"פ.

חשד לניסיון חיסול. זירת הירי בטירת כרמל, צילום: הרצי שפירא

"מבוהלת וכאובה"

בחיפה, אישה בת 85 נפגעה מירי ברחוב ברוך כהן. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לרמב"ם. היא מאושפזת במצב קל.

משטרת ישראל על הירי בחיפה%3A "נסיבות הירי בבדיקה" %2F%2F קרדיט%3A משטרת ישראל

חובשים בכירים במד"א, חי טקאטש וישי לוי, סיפרו: "כשהגענו ראינו על הרצפה אישה כבת 80 בהכרה מלאה, היא הייתה מבוהלת, כאובה וסבלה מפציעות חודרות. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים, שכלל חבישות ועצירת דימומים ופינינו אותה לביה"ח כשמצבה בינוני ויציב". בהמשך כאמור מצבה השתפר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...