הקצביה ביתן אהרון מציגה: עשרת הדיברות למנגל מנצח

יום העצמאות כבר מעבר לפינה כמו גם הימים החמימים אשר מאותתים על הקיץ שבדרך, וזה אומר שאפשר להוציא את סט הסכינים המיוחד, לבחור את המנגל המתאים ולקנות את הבשרים הכי טובים

הקצביה ביתן אהרון

בשיתוף ביתן אהרון

אם כבר הבשרים הכי טובים לארוחת מנגל משובחת, אי אפשר שלא לקפוץ אל המקום שעשה לעצמו שם גדול בקרב הקרניבורים הנחשבים ביותר בישראל – “הקצביה ביתן אהרון” הממוקמת במרכז הקניות “ביתנס”.

למי שבמקרה עדיין לא יצא לבקר בקצביה הזו, כדאי לכם לפנות את הזמן ולעשות את הנסיעה אל אזור השרון.

מדובר במקום שהוא הרבה מעבר לעוד חנות שמוכרת בשרים, אלא בקצביית פרימיום ומעדנייה איכותית המתפרשת על פני כ- 200 מטרים והיא כוללת בתוכה הכל מהכל:

בשרים, עופות, דגים, פירות ים ייחודים כגון סרטנים כחולים, לובסטרים ושרימפס, דגים מעושנים, נקניקים במגוון סוגים, אווז, ובקיצור כל דבר שכדאי ושווה לצלות על האש.

כל זאת בנוסף לחמוצים, ממרחים מיוחדים, רטבים מכל רחבי העולם ויינות מובחרים, כך שמדובר ב  One Stop Shop לארוחת מנגל מושלמת.

הקצביה ביתן אהרון

גם קצביה וגם מפעל יצרני

בניגוד לרוב רובם של בעלי הקצביות בישראל, לנעמה וליאור קרייצר הבעלים של “הקצביה ביתן אהרון”, יש גם מפעל יצרני לבשרים בעל רישיון מיוחד. זה מאפשר להם לטחון ואף לתבל את כל סוגי הבשרים והעופות על פי מתכונים תוצרת בית.

מדובר ביתרון חסר תקדים שנועד לשרת ולהקל על קהל הלקוחות אשר מגיעים לקצביה.

לגזור ולתלות: עשרת דיברות למנגל משובח

כל מי שמגיע אל הקצביה יכול לדלות מידע ולקבל עשרות מתכונים מדויקים לארוחות בשרים חגיגיות, כולם פרי ניסיונם של נעמה, ליאור ומשפחתם.

ולא רק מתכונים נעמה מחלקת אלא גם רשימה של עשרת הדיברות, מה בעיקר כדאי לעשות כדי שארוחת המנגל תהיה מושלמת:

  1. לקנות בשר אצל קצב מוכר המוכר בשר באיכות גבוהה.
  2. לקנות בשר טרי אך מיושן כהלכה.
  3. מומלץ לרכוש בשר טרי 100% ולא לקנות בשר קפוא או מצונן.
  4. על הבשר להיות בטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
  5. עובי הסטייק צריך להיות לפחות שני סנטימטר כדי שלא יתייבש.
  6. יש לדאוג שהפחמים יהיו לוהטות עם שכבה דקה של אפר, ושהרשת תהיה במרחק של 10-15 סנטימטר מהפחמים.
  7. יש להניח את הסטייק על הרשת במשך כ-3 דקות. כאשר הוא מתחיל להזיע יש להפוך אותו למשך כ- 2 דקות נוספות.
  8. יש לזכור שהבשר ממשיך להתבשל גם לאחר שמורידים אותו מהמנגל.
  9. לבשר טוב אין צורך להוסיף תבלינים אלא מלח ופלפל בלבד.
  10. יש להוסיף מלח ישר לאחר הצלייה ולא לפני, כיוון שמלח סופג את הנוזלים.
הקצביה ביתן אהרון

הקצביה ביתן אהרון: יצירת קשר

רוצים לקבל טיפים חשובים נוספים מצוות הקצבים? וליהנות משירות משלוחים חדש לכל הסביבה?

צרו קשר בטלפון: 09-8664771

הזמנות ניתן לעשות גם דרך אתר הבית: https://www.hakatzavia.co.il/

ויש גם פייסבוק: https://www.facebook.com/hakatzavia

בשיתוף ביתן אהרון

כדאי להכיר