מבחינת סתיו קצין, שהגיעה למקום השני בעונה האחרונה של "האח הגדול", היא בכלל הזוכה האמיתית של העונה. מלבד האהבה העצומה בחוץ, היא התבשרה כי המעריצים שלה מגייסים עבורה כסף, כשהמטרה העליונה שלהם היא לגייס מיליון שקל.
"אני חושבת שזה מטורף", היא אומרת, "כמו שאני עמדתי על הערכים שלי, הקהל שלי נמצא שם בשבילי. התרגשתי מאוד. האמת יוצאת לאור", התייחסה קצין לבשורה במהלך צילומים שנערכו היום (שלישי) לשער "ישראל היום".
פורומי המעריצים של קצין ברחבי הרשת ובוואטסאפ גועשים. מסקירת הפורומים עולה כי המעריצים חושבים לנקוט בצעדים שונים, בהם תביעה והחרמת ערוץ 13 והתוכנית "האח הגדול", אולם הצעד המעניין ביותר הוא איסוף מיליון שקלים למושא הערצתם מהתוכנית.
"כל המדינה רואה שעשיתי את העונה. הם אומרים לי שאני מצחיקה, והפייבוריטית של התוכנית. זה אושר לשמוע את המילים האלה", מתרגשת קצין.
על השאלה אם תקבל את הכסף מהתומכים, ענתה: "אני מתכוונת לתרום, אחשוב לאן".
במקביל, קצין לא מתכוונת לנוח על זרעי הדפנה וכבר חושבת על היעד הבא. "אני מוכנה לעשות כל תוכנית ריאליטי", היא מבהירה. "אמרתי להפקה שאין לי בעיה לעשות 'האח הגדול VIP', אבל הפעם עם הילדים שלי".
הראיון המלא בסוף השבוע במוסף "שישבת" ובאתר "ישראל היום"