שי נחייסי | צילום: גבריאל בהרליה

עושים כבוד לדקלון: שי נחייסי מבצע את "כואב ושר"

את דקלון שמעו בבית הוריי, שירים שהתערבבו בפסקול ילדותי בעיקר בימי שישי בצהריים עם ההכנות לקראת השבת ובערבי החגים, לצד אמנים כמו חיים משה, צלילי העוד, אהובה עוזרי ועוד • מבחינתי, אותם צלילים ושירים מהווים את הדנ"א של המונים בעם ישראל וביחד יוצרים פסיפס מוזיקלי נפלא, ייחודי ומרגש

כשדויד פרץ שלח לי את השיר "כואב ושר" של דקלון, הופתעתי שאני לא מכיר את השיר המרגש והיפהפה שכתב לו אביהו מדינה.

 

את דקלון שמעו בבית הוריי, שירים שהתערבבו בפסקול ילדותי בעיקר בימי שישי בצהריים עם ההכנות לקראת השבת ובערבי החגים, לצד אמנים כמו חיים משה, צלילי העוד, אהובה עוזרי ועוד. מבחינתי, אותם צלילים ושירים מהווים את הדנ"א של המונים בעם ישראל וביחד יוצרים פסיפס מוזיקלי נפלא, ייחודי ומרגש.

לכל שירי הפרויקט "ישמח חתננו"

באולפן פגשתי את המפיק הצעיר רון עשת, שיצר את הפלייבק לשיר. תמיד כיף להכיר יוצרים ומפיקים חדשים ומרעננים, ונכון לו עתיד מבטיח.

כואב ושר - שי נחייסי

מילים ולחן: אביהו מדינה

 

הפקה, גיטרות, גיטרה בס, סינתים קלידים ותכנותים, מיקס: רון עשת
השירה הוקלטה במכללת BPM

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...