"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חדשות טובות: תרמו 6,009 שקלים מאיסוף בקבוקים
מורה לחיים | צילום: אופיר כהן

חדשות טובות: תרמו 6,009 שקלים מאיסוף בקבוקים

החדשות הטובות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מורה לחיים
אופיר כהן והתלמידים שלו צברו סכום מכובד מאוד של 6,009 שקלים מאיסוף בקבוקים שיש עליהם פיקדון, ותרמו את כל הכסף לכפר נהר הירדן, שמארח ילדים חולים במחלות כרוניות ומסכנות חיים.

מתנות גדולות, צילום: אוהד יחזקאלי

מתנות גדולות
כפיר מולדובן, תושב העיר אשדוד, החליט להפתיע את הילדים המאושפזים בבית החולים ולחלק להם את כל המתנות שקיבל לרגל יום הולדתו השמיני. כפיר: "לא הייתי צריך את המתנות והיה לי מאוד חשוב לשמח את הילדים המאושפזים. המתנות ישמחו אותם הרבה יותר!"

לא מאוחר, צילום: צה"ל

לא מאוחר
בגיל 45 החליטה מייסון שראדה, אם לחמישה מכפר יאסיף, להתגייס לצה"ל, במסגרת תוכנית שלב ב' - פרויקט מיוחד לגיוס אוכלוסיות בני מיעוטים, שאינן מחויבות להתגייס ועברו את גיל הגיוס. בתום הכשרה עברה מייסון לשירות מילואים במערך ההסברה של פיקוד העורף, והצטרפה לבעלה - בוגר הפרויקט גם הוא. "אני רוצה להיות דוגמה אישית לבנים ולבנות שלי, ולכן חשוב לי מאוד לעשות את הצעד הזה, להתגייס בעצמי - ולתרום למדינה שלנו".

לעוד חדשות טובות
היכנסו לעמודהחדשות הטובותבפייסבוק
ול־Good_News_Happensבאינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...