"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי ההפלה וניתוק הקשר: אוהד בוזגלו וטל הרוש מעדכנים בסטטוס הזוגי
כוכב "הבוזגלוס" וכדורגלן העבר חוגג היום 41 חורפים • בין המברכים הייתה גם האקסית המתקמבקת כוכבת הרשת טל הרוש שלא הותירה מקום לספק לגבי טיב מערכת היחסים בין השניים כעת
אוהד בוזגלו וטל הרוש. צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

אחרי ההפלה וניתוק הקשר: אוהד בוזגלו וטל הרוש מעדכנים בסטטוס הזוגי

כוכב "הבוזגלוס" וכדורגלן העבר חוגג היום 41 חורפים • בין המברכים הייתה גם האקסית המתקמבקת כוכבת הרשת טל הרוש שלא הותירה מקום לספק לגבי טיב מערכת היחסים בין השניים כעת

, עודכן
0השמעה

אחרי שעברה הפלה והקשר ביניהם נותק בחודש נובמבר האחרון, פרסמו היום (שלישי) אוהד בוזגלו וטל הרוש, כל אחד בעמודו באינסטגרם ברכה הדדית האחד לשנייה לרגל יום הולדתם שחל בדיוק באותו היום. בטקסט שכתבה הרוש על רקע תמונה של בוזגלו נושק לשפתיה, היא יצאה מגדרה כדי להביע כלפיו אהבה ולהפגין מצדה ביטחון בקשר. ומה כתב לה בתגובה?

"היום יום הולדת לאוהד שלי, ולא סתם נולדנו פאקינג באותו יום", כתבה הרוש. "החברים הכי טובים בעולם, לא יכולה דקה בלעדיך, אני מכורה אליך", הרעיפה אהבה. "אתה הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש. בתקופה שאנחנו נמצאים בה, מבינים מה באמת חשוב והכי חשוב שאתה כאן לידי. מאחלת לעצמי שלנצח זה יהיה אני ואתה, בעולם שלנו, עם השטויות והאהבה שהם רק שלנו. אתה המקום השקט והבטוח שלי לנצח. אני רוצה שתדע שאני תמיד שלך מהיום שנפגשנו ועד הנצח, ושתדע שאני גאה בך, בנשמה שאתה. תמיד פה לצדך, אז תודה שאתה שלי. מאחלת לעצמי להתעורר לצדך ולראות אותך, אהבת חיי".

צילום מסך אינסטגרם

גם בוזגלו, כאמור, כתב להרוש ובירך אותה לרגל יום הולדתה. "לאישה המהממת שנולדה בדיוק בתאריך שלי אני רוצה לאחל המון מזל טוב ואת כל הטוב שיש לעולם הזה להציע. שתמשיכי לכבוש פסגות ובמיוחדות שלך להקסים את כולם. הקסם להיות עם מישהי שנולדה בדיוק בתאריך שלי בקשר כזה חברי וקרוב הוא משהו שקשה להסביר. הכימה והתשוקה גורמת לנו לקנא בעצמנו ולהודות על הזכות ועל המתנה הנפלאה שזכינו בה! אוהב מאוד", חתם.

צילום מסך אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו