למרות היותם בני משפחת המלוכה, קייט מידלטון והנסיך וויליאם דומים כמעט לכל זוג נשוי אחר. על פי דיווח של ה"מירור", הביוגרף של משפחת המלוכה, טום קווין, חשף כי לקייט ולוויליאם יש כמה כינויי חיבה.
קווין, מחבר הספר "ההיסטוריה האינטימית של גדילה במשפחת המלוכה", חשף שצוות הארמון גילה לו את הכינויים שבהם משתמש הזוג המלכותי.
על פי הדיווחים, קייט לפעמים מתגרה בוויליאם בגלל הקרחת שלו והיא מכנה אותו "בולדי" (מהמילה בולד, קירח באנגלית). היא גם משתמשת בכינויים כמו "ווילי הגדול" ו"מותק". באשר לוויליאם, הוא מכנה את קייט "הדוכסית מדוליטל", "בייביקינס" ו"יקירתי".
הזוג המלכותי ניפגש לראשונה בשנת 2001, אך מערכת היחסים שלהם לא יצאה לאור עד לשנת 2004, אז הם נצפו בחופשה משותפת. הם נפרדו לזמן קצר ב-2007 אז חזרו במהירות אחד לשנייה. באפריל 2011 הם התחתנו. לזוג יש שלושה ילדים משותפים - הנסיך ג'ורג' בן ה-10, הנסיכה שארלוט בת ה-8 והנסיך לואיס בן ה-5.
במאי, ימים ספורים בלבד לאחר טקס ההכתרה ההיסטורי של המלך צ'ארלס, חשפה קייט את השם המתוק שהיא קוראת לבן הצעיר שלה, הנסיך לואי. בזמן ביקור במפעל היא אמרה ללואי: "תכניס את זה לאש, לו-באג (חיפושית קטנה, תרגום חופשי)", בזמן שהם צלו מרשמלו ביחד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו