"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בקמפיין מרגש: גאיה קלדרון שאביה בשבי חמאס הצטלמה להפקת אופנה

אחותם של סהר וארז קלדרון החטופים ששבו לארץ ובתו של עופר התייצבה על הסט • כל הלוקים צולמו עם סיכת הסרט הצהוב הקוראת להחזרת כל החטופים הביתה

,עודכן
0השמעה

גאיה קלדרון על הסט של אורבניקה / יח"צ

גאיה קלדרון הצטלמה היום (שלישי) לקמפיין הקיץ של רשת אורבניקה לצד הפרזנטורים אגם בוחבוט, סטטיק ועילי צ׳פמן.

קלדרון היא אחותם של סהר וארז קלדרון החטופים ששבו לארץ ובתו של עופר קלדרון אשר שבוי עדיין בעזה.

באורבניקה בחרו לשים דגש על המסר החשוב ביותר - להחזיר את כולם הביתה עכשיו, כאשר כל הלוקים צולמו עם סיכת הסרט הצהוב הקוראת להחזרת כל החטופים הביתה.

"כל הקמפיין הוא בסימן המצב, כולנו עונדים את הסיכות הצהובות להזדהות עם החטופים וכדי להראות סולידריות. מצד אחד החיים ממשיכים ואנחנו לא נפסיק להתקיים או לחיות או לצרוך, אבל מצד שני כולנו מאוד מודעים למצב וכולנו מודעים לכך שכולם חייבים לחזור הביתה",אמר סטטיק על הסט.

קמפיין הקיץ של אורבניקה בכיכובם של הרביעייה צפוי לצאת בשבועות הקרובים ולעלות בכול אמצעי המדיה בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר