"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לצד קים קרדשיאן: הנציגות הישראלית המפתיעה בתצוגה של ז'אן פול גוטייה

הסלבס הכי מכובדות בעולם הגיעו לתצוגת האופנה של המותג הצרפתי המצליח • בין הדוגמניות הייתה גם דוגמנית ישראלית שצעדה על המסלול

,עודכן
0השמעה
קרדשיאן עם בתה ועם אנה וינטור בתצוגה, צילום: Getty Images

בית האופנה הצרפתיז'אן פול גוטייההציג את קולקציית ההוט קוטור לסתיו 2022 בפריז, בעיצובו של אולבייה רוסטיינג, והשאיר אותנו פעורי פה לנוכח היצירתיות והשיק הפריזאי הנועז שלו.

View this post on Instagram

A post shared by KAASVISION Magazine (@kaasvision)

בשורה הראשונה בתצוגה ישבו קים קארדשיאן בשמלה של גוטייה בעלת גזרת חזייה בשילוב של שחור וניוד במרכזה שמדמה עירום, איתה ישבה בתה בת התשע נורת' ווסט שענדה תכשיט אף דומה לשל אמה.

View this post on Instagram

A post shared by Docteur Mata 📸 (@matadimata._)

הזמר הלטיני מאלומה הגיע לתצוגה גם הוא באאוטפיט של גוטייה, בסגנון גראנג' של שנות ה-90, טלאים שמשלבים גם את פסי המלחים האייקונים. מה שבלט במיוחד בטוטאל לוק של הזמר זו שרשרת כסופה ענקית עם תליון של כלב.

הנציגות הישראלית כללה שלוש אורחות שהגיעו לאירוע – ניקול ראידמן, המשפיענית דנית גרינברג והמעצבת רומי ספקטור. כמו כן, הדוגמנית הישראלית סאן מזרחי זכתה לצעוד בתצוגה.

מוטיבים בלתי נשכחים

View this post on Instagram

A post shared by GRAZIA India (@graziaindia)

תצוגת האופנה נתנה תזכורת לכל המגמות הכי בולטות של בית האופנה לאורך השנים באינטרפטציה עכשווית. המוטיבים האהובים והבלתי נשכחים זהרו על המסלול והבהירו לקהל האוהב את תרומתו של בית האופנה לתעשייה שיודעת חילופי טרנדים ומגמות אופנתיות לאורך השנים.

View this post on Instagram

A post shared by Colours textures Silhouettes (@new2runway)

בלטו במיוחד פסי המלחים בכחול ולבן המפורסמים של גוטייה בשילובים חדשים ומפתיעים, כחלק מחליפת טלאים או כרצועות שכרוכות סביב הגוף.

View this post on Instagram

A post shared by Inch” MODELS MGMT (@inchmodels)

בתמונה: סאן מזרחי

מוטיב נוסף שמזוהה עם גוטייה זו חזיית הקונוסים, שקיבלה במה מחודשת והוצגה על שמלות, חולצות ובלייזרים. גם החומרים היו חדשניים, ומי שדגמנה שמלת קש מיוחדת שכזו, היא לא אחרת מהדוגמנית הישראלית סאן מזרחי, שנוחלת הצלחה מטאורית מעבר לים.

View this post on Instagram

A post shared by Colours textures Silhouettes (@new2runway)

אאוטפיט שללא ספק משך המון תשומת לב זו שמלה מתכתית שמאזכרת את עיצוב הבושם האייקוני של בית האופנה. הצבעוניות, ההברקה של החומרים ואפילו תכשיט הצוואר מדברים בשפה העיצובית של בקבוק הבושם.

לוק נוסף שהוא בלתי נשכח נותן כבוד לנשים הריוניות ומציג שמלות שמדמות בטן הריונית. האאוטפיט הפיסולי נותן מקום של כבוד לבטן ומבליט אותה במקום להסתיר אותה כנהוג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר