יעל בר זוהר פתחה אתמול (שלישי) את הבוקר שלה בניסיון לקחת את עצמה בשתי ידיים ולנסות לעשות משהו למען שיפור מצבה הנפשי הירוד. בסדרת סטוריז שהעלתה בחשבונה ברשת החברתית אינסטגרם מתוך ריצת בוקר עם מאמנת הכושר שלה היא דיברה בפתיחות מעוררת השראה על הקושי שלה להכיל את הכאב הפרטי בעקבות הירצחו של אחיינו של בעלה גיא זוארץ, עילי ז"ל, שמתערבב יחד עם הכאב הלאומי בימים קשים של מלחמה ואבדות.
"מרגישה שבשבועות האחרונים הכל סוגר עליי,, כתבה בר זוהר. "מצב הרוח ירוד, והנפש צריכה עזרה. אז החלטתי לחזור לעשות ספורט, שזאת התרופה הטבעית הכי טובה שיש", קבעה. בהמשך העלתה סרטון עם מאמנת הכושר שלה. "לאה המדהימה הוציאה אותי מהבית כי לבד לא היה לי סיכוי. האמת שזה באמת עושה לי טוב, אמשיך לעדכן", הבטיחה.

צילום מסך אינסטגרם
ואכן לאחר מכן, המשיכה בר זוהר לעדכן ולשתף. "קולטים את המצוקה שאין לי אוויר?", שאלה על רקע תיעוד שלה מתוך הריצה.

צילום מסך אינסטגרם
"לא מסוגלת לרוץ ולדבר, ברצינות. בימים המתוחים הללו שאנחנו עוברים כל יום קשה יותר, כואב יותר. אנחנו חייבים לנסות לעזור לעצמנו לשמור קצת על הנפש", סיכמה ואמרה: "אוקיי, תאחלו לי בהצלחה. מנסה להיכנס לספורט, מנסה לעשות לעצמי טוב כנגד כל הסיכויים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


