בחג השבועות נושאים את סלי הביכורים על הכתף, אבל יש הקשר חזק לסלים גם לעולם העיצוב. הסל הוא אחד הפריטים הנחוצים בבית: הוא גם שובה לב מבחינה עיצובית, גם מכניס מראה נונשלנטי על גבול הזרוק, וגם פרקטי במקסימום - לדוגמה, במקום ארון אחסון כבד ומגושם בסלון, אפשר לאחסן את השמיכות, הצעצועים והעיתונים בתוך 2-3 סלים מעוצבים.
הסל קל לשינוע, לרוב אפשר לראות את תכולתו והוא מהווה אלטרנטיבה זולה בהרבה בהשוואה לכל פתרון אחסון אחר. אפשר למקמו בסלון, בחדר הילדים, במטבח ובכל פינה נוספת שתחשבו שבה הוא יכול לסייע לכם לשמור על הסדר.
קולקציות הסלים עשירות וכוללות סלים במגוון רחב של גדלים וצורות - נמוכים, גבוהים, רחבים וצרים. יש סלים קטנים להנחה על משטח השירות בחדר הרחצה או במטבח, יש סלים שיתאימו להתמקם על השטיח בסלון ויש סלים מולטי-פונקציונליים שמשלבים סל ושולחן סלון באותו המוצר. מבחינה חומרית סלי הקש עדיין מובילים את הסצנה, אך לצידם מתווספים חומרים נוספים כמו מתכת ובד.
אנחנו כנראה לא נישא את סלינו על כתפינו, אבל בהחלט נשלב אותם בפינות הבית השונות.