סתיו קצין התעמתה עם גולש באינסטגרם, אחרי שתגובה שלה על חומוס וכשרות התפתחה לוויכוח שגלש במהירות לפוליטיקה. בתיעוד שהגיע ל-ForReal קצין מכנה את הגולש "ערבי מוסלמי", ובהמשך כותבת לו: "סע לעזה".
בצילום המסך שהגיע ל-ForReal כתבה קצין: "החומוס שלכם לא כשר זה בעיה". בהמשך היא כתבה: "ערבי מוסלמי מטיף ליהודיה שחזרה בתשובה על צניעות", והוסיפה: "לך לפאטמה".
הגולש השיב לה: "את מבינה למה לא הצליח לך? מתוקה וחמודה! כי את טיפשה". קצין ענתה: "מה בדיוק לא הצליח לי? אני מבינה שאתה חי איתי בבית ומכיר אותי? ואלה סע לעזה".
סתיו קצין מגיבה: "אין לי שום דבר נגד ערבים"
אחרי חילופי התגובות הגיעה ל-ForReal הקלטה שבה קצין מתייחסת לעימות ואומרת: "שום דבר נגד ערבים. באמת שאין לי. יש לי אפילו חברים ערבים. אין לי נגדך ספציפית, אישית, שום דבר".
בהמשך היא ייחסה את הביקורת שלה למה שהיא מגדירה כאוכלוסייה קיצונית. "ברגע שיש אוכלוסייה מסוימת, קיצונית, שלכם או שלנו, לא משנה, שבאים ומנסים להגיד: 'אנחנו נשתלט לכם על המדינה וניקח לכם אותה', ועם כל האמירות האלה של חומוס וכל הדברים האלה, אז כן, אנחנו לא נשב עם ערבים שרוצים לשלוח אותנו מהמדינה הזאת ולהעיף אותנו מפה".
קצין הוסיפה: "אני לא יודעת מי אתה ומה אתה באמת. באמת שאין לי שום דבר נגד ערבים, אבל אני, יש לי בעיה עם הקומץ הקיצוני הזה, שלא באמת רוצה את היהודים במדינה ולא רוצה באמת שנחיה איתכם בשלום".






