אמש (שישי) פתחה יעל בר זוהר מצלמה וסיפרה לגולשים על החשש של בעלה גיא זו ארץ מהנהיגה שלה באוטו החדש שלו לצורך נסיעה לשיעור פילאטיס. אחרי חילופי הדברים בין השניים בנושא וכשחזרה מהשיעור, הטיחה בר זוהר בפניו של זו ארץ כי מילותיו מערערות את ביטחונה.
"טוב, אז כפי שאמרתי כבר אתמול האוטו שלי בתיקון, במוסך, אז לקחתי את האוטו של גיא. מה הבעיה? האוטו של גיא זה אוטו חדש, הוא דואג לאוטו שלו כאילו זה התינוק שלו", אמרה בר זוהר. "לא דאג ליהלי (בנם המשותף של בר זוהר וזו ארץ) אולי כשהוא נולד ככה הוא דאג לו. אני ממש האויב שבא לחרב לו את האוטו החדש, ופשוט לא מניח לי. הוא לא נותן לי לצאת לדרך כי הוא רוצה להסביר לי משהו על החנייה, שאני לא אכנס חזק מדי, שאני לא אהרוס לו את האוטו. תראו, הוא פשוט לא מניח לי". בהמשך תיעדה את גיא מחלון הרכב. תחת הכותרת "מה הוא רוצה ממני?" ששיבצה על גבי הסרטון נשמע זו ארץ מסביר לה: "יש לגלגל ספוילר, אם תבואי חזק מדי, אז הסף של המדרכה... בום!". "זה הג'נט?", שאלה יעל. "זה הג'נט", השיב זו ארץ. "אני מבקש ממך לבוא בעדינות, לא צריך להתקרב מדי למדרכה כדי שהג'נט יישאר...". ברגע זה קטעה יעל את דבריו של גיא, סגרה את חלון הרכב ובירכה לשלום.
בהמשך, כשחזרה מהפילאטיס, הוסיפה לעדכן. "הוא לא שואל אותי על הפילאטיס, איך היה השיעור, מה שלומי, איך אני מרגישה, מה הוא שואל אותי?! איך האוטו?! איך האוטו?! לא אכפת לו מה שלומי?", שאלה את גיא. "לא באמת, תקשיבו, זה לא נורמלי. אחרי שהורדת לי את הביטחון במטבח, עכשיו הורדת לי את הביטחון בכביש", הטיחה בר זוהר בבעלה. "אני חששתי להחנות כמו בטסט", העירה. "אז חנית בזהירות?", התעניין גיא. "מה זה בזהירות, אני עוד שנייה דפקתי את האוטו מרוב זהירות". "המטרה הושגה", הכריז גיא. "לא! לא! זה הוריד לי את הביטחון ממש! אני כמעט דפקתי את האוטו!", אמרה יעל. "זה גם מוריד לך את הג'נטים באוטו שלך. אין לך כבר ג'נטים. אין כבר זה... מרוב שאת במדרכות נתקעת...".


