"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

ריטה ורמי ביחד בסטורי של הבת נועם קלינשטיין

בתם השנייה של הזמרת והיוצר הגיעה לבית החולים בעקבות פציעה. בסדרת סטוריז שהעלתה מצאנו גם תמונה של ההורים הגאים, יחד

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ביחד. ריטה ורמי קלינשטיין , מאיר פרטוש
ביחד. ריטה ורמי קלינשטיין. צילום: מאיר פרטוש

אמש (רביעי) אחרי שנפלה בבית, התעלפה ונחבלה, עדכנה נועם קלינשטיין בתם השנייה והמשותפת של ריטה ורמי קלינשטיין בחתך העמוק במצחה. בין סטורי אחד לאחר היא גם דאגה לפריים מעניין במיוחד שכלל את אימא ריטה ואבא קלינשטיין, יחד.

נועם קלינשטיין, צילום: אלון שפרנסקי

"אהובים שלי בלב, אני בסדר", הרגיעה קלינשטיין מעל לתמונה שלה עם הפציעה במצח. "אספר מתישהו מה קרה. תודה על הדאגה. ברייק א לג, לא ראס", קרצה. בהמשך הוסיפה, שוב על גבי תמונת סלפי עם תפרים במצחה: "התוכניות שלי: מה שנקרא, השתנו".

נועם מרגיעה, צילום: אינסטגרם

הסטורי השלישי היה מעניין במיוחד כי הוא כלל בפריים אחד, יחד, את הוריה של נועם, ריטה ורמי קלינשטיין, פלוס בן זוגה טוהר רובינשטיין. "אוהבת כל כך את האנשים שלי בעולם", הרעיפה הבת אהבה על היקרים לה.

ריטה ורמי ביחד, בסטורי של נועם, צילום: אינסטגרם

באחד הסטוריז האחרונים ביקשה נועם להפיח תקווה ואופטימיות, למרות הרגעים הלא פשוטים שעברה. "אם חשבתם שמשהו יכול לגרום לי לבטל את שוני ביום שבת - טעיתם. נתראה", הבטיחה וחתמה: "נשיקות".

לא מתכוונת לוותר. קלינשטיין, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...