"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

אחרי "האח"

אנה קלמן מחפשת עבודה בלוס אנג'לס

אחרי "האח הגדול", המעבר מעבר לים והכותרות עם גלעד פרץ, אנה קלמן פנתה לקהילה הישראלית בלוס אנג'לס וחשפה את הצד הפחות נוצץ של החלום האמריקאי

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אנה סופיה קלמן , אינסטגרם
אנה סופיה קלמן. צילום: אינסטגרם

אנה סופיה קלמן, יוצאת "האח הגדול", ממשיכה לבנות את החיים שלה בלוס אנג'לס. לפי צילום מסך מפוסט שפורסם בקבוצת הפייסבוק "ישראלים בלוס אנג'לס" והגיע ל-ForReal, קלמן כתבה: "אני מחפשת עבודה באזור לוס אנג'לס ואשמח לשמוע על הצעות ורעיונות".

מה בדיוק קלמן מחפשת?

בפוסט עצמו קלמן הסבירה שהיא מחפשת "משהו מעניין, מאתגר ושאפשר להתפתח בו". היא הוסיפה שהיא מעדיפה עבודה מהמחשב או מרחוק, אבל הדגישה שהיא "גמישה ופתוחה להצעות שונות".

קלמן גם הציגה את עצמה למעסיקים הפוטנציאליים: "אני דוברת אנגלית, רצינית, אחראית, לומדת מהר ולא מפחדת לעבוד קשה". בקיצור, פחות "זוכרים אותי מהבית הסגור", יותר "יש פה משרה פנויה?".

הפוסט שהעלתה אנה סופיה קלמן לקבוצת הפייסבוק "ישראלים בלוס אנג'לס", צילום: צילום מסך מפייסבוק

מהאח הגדול לחיים מעבר לים

הרקע, למי שלא עקב אחרי כל פרק ההמשך מחוץ לבית: קלמן השתתפה ב"האח הגדול", ובהמשךפורסם ב-ForRealכי הודיעה באינסטגרם על עזיבת הארץ וחזרה לבולגריה לתקופה.

בהמשך, לפיפרסום ב-ForReal, היא וגלעד פרץ, שהכירו בבית "האח הגדול", נצפו צמודים בלוס אנג'לס, כשמקורבים שראו אותם סיפרו: "הם נראו מחובקים מהרגיל".

בפרסום נוסף ב-ForReal, מפברואר האחרון, תועדו קלמן ופרץ בביקור מולדת בישראל.

פפראצי: גלעד פרץ ואנה סופיה קלמן בשוק, צילום: השם שמור במערכת ForReal

"פתוחה להצעות"

את הפוסט שלה חתמה קלמן בקריאה פשוטה וישירה: "אם מישהו מכיר מקום שמחפש עובדים או צריך עזרה אשמח שתשלחו לי הודעה:)". בסוף הוסיפה: "פתוחה להצעות ומחכה לשמוע מכם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...