ריב חדש בין דיירות "האח הגדול" מאי ערב ואנה סופיה קלמן התלקח היום, הכול בגלל הרשתות החברתיות.
אנה מורידה עוקב
זה התחיל כשאנה העלתה סטורי שבו נשאלה מדוע הורידה עוקב מדיירים אחרים מהבית.
תשובתה הייתה חדה:
"כי הם לא חברים ולא יודעים להיות חברים. המעגל שלי מצומצם, וחשוב לי שאלה שלצידי יהיו להם מידות וערכים. קצת אמפתיה ואכפתיות לא תזיק".
עוד הסבירה אנה שעם חלק מהדיירים כלל לא היה עניין לשמור על קשר בחוץ מראש, "אבל אלה שכן, הרגשתי באיזה שלב שאני רודפת, וכבר עברתי את כיתה א'. שום דבר טוב לא יוצא בכוח", הסבירה.
מאי משיבה אש
מהצד השני, מאי ערב לא נשארה אדישה. כשהיא נשאלה על הנושא, עלתה עם סטורי טעון במיוחד:
"אני עצבנית פיצוצים ואני אשים לנושא הזה סוף. אין חברה ממני… וככה הייתי שם בשביל אנה".
ערב הרחיבה:
"מהרגע שיצאנו מהאח היה ביני לבינה חתול שחור, כמו שכולם יודעים. נתתי הזדמנות כמובן, וסלחתי ומחלתי כמובן. ושוב פעם בן אדם תוקע לך... בגב. לא מתאים, לא אוהבת לא מתחברת".
עוד התייחסה ספציפית לאנה:
"אני בחיים שלי לא הייתי בשביל בנאדם כמו שהייתי שם בשביל אנה. עם כל הדברים שהיא עברה תמיד הייתי שם בשבילה. מצטערת, גם לי יש חיים. גם אני צריכה שיהיה אכפת ממני. זה לא חברות שהיא חד צדדית".
"בשביל לקבל אייטם"
היא גם הסבירה איך התגלה לה על הסרת העוקב, שמתברר שכבר קורה פעם שנייה. "אני לתומי פותחת אתמול את הטלפון, מגלה שאנה הורידה לי עוקב. כמובן לא יודעת על מה ולמה. גם לי חדש העניין. אבל כמובן מה אנשים לא יעשו בפעם השניה, בפעם השניה, בשביל לקבל אייטם. אני לא מתכוונת לתת לזה יותר מדי במה. סוגרת את הסאגה אחת ולתמיד".
לסיום אמרה עוד כמה דברים: "אני לא מעוניינת באנשים שמזלזלים בי. מי שמזלזל בי אני אזלזל בו כפול. ואני אשתף אתכם יותר - כששלחתי את ההודעה, אז היה סליחה של ההורדה של העוקב, שזה לא היה אמור לקרות.
"והיום בבוקר, עכשיו, שוב פעם אני מקבלת את הדבר הזה שאני לא חברה. אני האחרונה שלא תהיה חברה, אז חיים שלי הנה, הפסדת חברה".
מאי מדברת על הסרת העוקב של אנה:
אינסטגרם מאי ערב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו






