"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

נועה מוזס על היחסים עם ארי: "לא רואה את זה"

הכלה הראשונה בעונה הנוכחית של "חתונה ממבט ראשון" לא מרוצה מאיך שהדברים מוצגים בפרקים של הריאליטי. "זה מבאס נורא"

,עודכן
0השמעה
"לא רואה את זה". נועה מוזס מאוכזבת. צילום: אינסטגרם

נועה מוזס שהכירה ונישאה לארי גולדברג בפרק הראשון של העונה החדשה של "חתונה ממבט ראשון" פצחה אמש (שני) בסשן של שאלות ותשובות שם דיברה בכאב על הפער המאכזב מאוד בין מה שחשבה שהולך להיות מוצג בפרקים על המסך הקטן בריאליטי שבו השתתפה, לבין מה שקורה בפועל.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

יש פער והוא מבאס. נועה מוזס עם החתן ששודך לה ארי גולדברג,צילום: Flow photography, בוק חתונה ממבט ראשון

"איך מרגיש לראות את הפרקים?", ביקשו העוקבים של מוזס לדעת. "הרבה יותר קשה ממה שחשבתי", קבעה נועה. "הייתי בטוחה שכמו שרואים סרט רומנטי ובטוחים שבסוף הם יהיו ביחד והכל... הייתי בטוחה איך זה הולך להיות, ואתה לא יכול להיות מוכן לדבר הזה. הרבה פעמים אני לא רואה את עצמי וזה מבאס נורא, נורא, נורא", התוודתה על הפער בין מה שמוצג למה שקרה בפעול. "הרבה פעמים אני לא רואה את האינטרקציה והסיפור הכל כך יפה של ארי ושלי וזה מבאס נורא, נורא, נורא. זה לא קל. אני חושבת שהדבר שהכי קשה בזה זה שאנשים שמכירים אותי אומרים לי 'וואו, אנחנו לא תמיד רואים אותך'. ובעיקר גם מאוד מאוד מחזק ומחשל כי לפעמים מרוב שאני לא רואה את עצמי אני אומרת 'אוקיי, זו איזושהי דמות שאני רואה כרגע, ואני יודעת מי אני והכל טוב'".

נועה מוזס מספרת על האכזבה הגדולה| אינסטגרם

בהמשך ציינה נועה עוד זירה שאיתה היא מתמודדת, הביקורות. "ואז מגיעות התגובות ואני מצטיינת בלא לקרוא אותן, ועוד בקבוצות של בנות שאני נורא אוהבת. אבל אני בן אדם וזה קשה. לא פשוט בכלל, אבל החיים לא פשוטים ואני בטוחה שאני אצא מזה עוד יותר חזקה ואני מדהימה את עצמי עם היכולת להכיל את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו