"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שימי סגל מ"ווארט" בסרטון קשה: "עברת אונס"

כוכב העונה השנייה של תוכנית הריאליטי שיתף קטע וידאו מטלטל מתוך שיחה עם אימו. "הוא אמר לי שזה היה משהו קבוצתי"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"עברת אונס". שימי סגל ,
"עברת אונס". שימי סגל

שימי סגל, אחד המשתתפים הבולטים בעונה השנייה של "ווארט", שהכיר ונישא לאדל פיש בתוכנית, פרסם הבוקר (ראשון) קטע וידאו קצר אך מטלטל במיוחד שבו שוחח עם אימו. בקטע הווידאו משתפת אימו של סגל בפרטים על אונס קבוצתי שעבר בפנימיה.

קטע וידאו קשה. שימי סגל, צילום: אינסטגרם

"טעימה קטנה ומעניינת", כתב סגל בכותרת לסרטון. "מאמי באיזשהו שקיץ, נראה לי אחרי שנה שאני נמצא בפנימיה, אני רוצה להזכיר לך, הגיע אלינו מישהו, שניים וחצי מטר גובה, קראו לו בנצ'י", אמר סגל. "כן, הוא היה עובד סוציאלי", ציינה האם. כששימי ביקש ממנה לזכור מה העובד הסוציאלי סיפר לה, היא שיתפה: "שעברת... הוא קרא לנו, הוא אמר לנו שעברת אונס". סגל שאל: "את יודעת כמה חודשים קודם הם גילו את זה?". האם המשיכה: "הוא אמר לי שזה היה משהו קבוצתי". סגל צחק במבוכה. "כאילו שזה היה כמה ביחד", הסבירה.

אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...