בשיחה שניהלה בפודקסאט שלה "דיבורים מגן עדן" עם המשורר נעם חורב, שיתפה מגישת הטלוויזיה עדן הראל באתגר הכלכלי שאיתו היא ובעלה עודד מנשה מתמודדים בשל המצב הביטחוני בתקופה האחרונה. וגם: בפני מי מבני משפחתה הודתה בטעות שעשתה?
בחילופי הדברים עם חורב אמרה הראל: "קשה פה. ועל פי כן לא היינו הולכים לשום מקום אחר. אני אומרת לך, גם אני וגם עודד עובדים בערוץ 14, אבלרוב הפרנסה היא מהופעות, מהרצאות, מהמופע המשותף שלנו. פתאום את מוצא את עצמך מלא זמן יושב בבית, ואתה רק רואה את חשבון הבנק נאכל. תחשוב, שישה ילדים", הזכירה לנעם.
הראל סיפרה בפודקאסט גם על הרגע שבו ביקשה סליחה מבנה אחרי שפגעה בו. "בדיוק אתמול הייתה לי איזו תקרית עם אחד הילדים. עשיתי משהו בחוסר תשומת לב מוחלט, והוא נעלב. פגעתי בכבודו היותר בוגר, לעומת האח היותר קטן. בהתחלה נורא התעצבנתי ואמרתי לו' מה קרה לך? תפרגן!'. ואד פתאום אמרתי 'רגע שנייה', ושמתי את עצמי בנעליים שלו. ואז באתי אליו אחר כך ואמרתי לו 'שמע, טעיתי. גם אני יכולה לעשות טעויות. אתה צודק'.זה מדהים לראות את אנחת הרווחה שהייתה לו".
עדן שיתפה את חורב גם בדרך שבה היא בוחרת לחנך את ילדיה והביקורת שהיא סופגת על כך מנשים שקרובות אליה. "החברות שלי אומרות לי 'את חסרת גבולות'. אני לא בן אדם של גבולות. מאוד קשה לי. הגבול הדתי והזוגי אלה הגבולות היחידים שאני מוכנה לשים בחיים שלי. החברות אומרת לי 'למה הם מסתובבים עם הילדים האלה?'. הילד בן 17, נראה לך שאני אגיד לו עם מי להסתובב?".


