"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

הדר שירי הודיעה: "לוקחת הפסקה, עוברת ימים מאתגרים"

משתתפת העונה ה- 14 של הריאליטי האהוב לא הצליחה להסתיר את מצב רוחה הירוד. כשנשאלה בנושא הודיעה על התרחקות מהרשת. "אני קצת עצובה"

, עודכן
0השמעה
הודיעה על הפסקה. הדר שירי. צילום: אינסטגרם

הדר שירי העלתה אמש (שלישי) סרטון שלה בזמן שסירקה את שיערה בבוקר. גולשת אחת שהקדישה תשומת לב מיוחדת להבעות פניה של שירי בקטע המדובר, הבחינה בשינוי. לאחר ששאלה את שירי בפרטי לגבי מצב רוחה, הכוכבת הודתה כי היא עוברת ימים מאתגרים בחייה האישיים. על גבי צילום המסך של השיחה הפרטית של השתיים, הודיעה גם על ההחלטה לקחת הפסקה מהרשתות החברתיות.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הגולשת הבחינה בשינוי וצדקה. הדר שירי, צילום: אפרת אשל

"מה קרה? את נראית עצובה", העירה אותה גולשת לשירי, שענתה לה בפרטי: "נכון, אני קצת עצובה". על גבי צילום המסך הוסיפה שירי: "לא קרה שום דבר, ברוך השם. עוברים עליי ימים קצת מאתגרים בחיים האישיים שלי. זה בסדר, וזה טבעי. אתם מרגישים פשוט". בהמשך הודיעה על פסק זמן מהרשתות. "אני לוקחת הפסקה קטנה, להיטען ולהתחזק ואני חוזרת אליכם".

"עוברים עליי ימים קצת מאתגרים בחיים האישיים שלי". הדר שירי, צילום: אינסטגרם

נזכיר כי לאחרונה שירי מנהלת זוגיות עם רוי פירני, האקס של הדוגמנית עומר נודלמן. אחרי שהסתירה אותו במשך תקופה, הדר החליטה לחשוף את זהותו בחודש דצמבר האחרון במהלך חופשה זוגית שקיימו השניים בזנזיבר.

הדר שירי ורוי פירני, צילום: אינסטגרם הדר שירי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו