"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

ספיר בורגיל: "עוברת תקופה לא טובה"

כוכבת "האח הגדול" שנמצאת עדיין בתהליך גירושים מבעלה משתפת בקושי. "משתדלת מאוד לא לתת לזה להשפיע"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עוברת תקופה לא טובה. ספיר בורגיל , ForReal
עוברת תקופה לא טובה. ספיר בורגיל. צילום: ForReal

כשהיא עוד בהליך גירושים מבעלה אברהם אקלום וזמן קצר אחרי שעברה לגור לבד, ספיר בורגיל פתחה אמש (מוצ"ש) את הלב וסיפרה על התקופה המאתגרת שעוברת עליה, כשהתייחסה גם לעניין הגט.

מתייחסת לעניין הגט. ספיר בורגיל עם בעלה אברהם אקלום, צילום: מתוך אינסטגרם

בסשן המדובר ביקשו מבורגיל לשתף יותר בהכנות לשבת, וזו השיבה: "זה עוד יקרה. רק מתאפסת קצת ונחזור להכל. יש עוד המון דברים חדשים שאני רק מחכה כבר לשתף! אני יודעת שאתן רואות שאני עוברת תקופה לא קלה. משתדלת מאוד לא לתת לזה להשפיע, אבל לפעמים זה לא פשוט. לאט לאט חוזרת לעמי בכל הכוח".

"לא פשוט". ספיר בורגיל, צילום: אינסטגרם

כשנשאלה האם היא פנויה רגשית, התייחסה ספיר לעניין הגט. "מחכה להיות קודם כל חופשייה, בעזרת השם. בעיניי זה הזוי שבשנת 2025 נשים תלויות בגבר שיחליט לגרש אותן ואם הוא מחליט שלא מתאים לו כי יש לו דרישות (סוג של סחיטה) שאת חייבת לקבל - את לא תהיי פנויה, ולא תוכלי להתחתן שוב ולהקים משפחה. כאילו מדובר בעסקה. את תתני לי ככה וככה בתמורה לחופש שלך. באמת שזה הזוי בעיניי ואני מקווה שיחוקקו חוק שיבוא לקראת נשים ויגדירו שזוג שרוצה להתגרש ואומר זאת בפה מלא שיגרשו אותם באותו הרגע, ולא יתנו לבעל להשתמש בזה כמנוף סחיטה לעוד כמה שיותר שיפורים בחלוקת הרכוש. זה מעכב ומונע מהאישה קיום מצוות".

"מונע מהאישה קיום מצוות". ספיר בורגיל, צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...