אופירה בתגובה ראשונה לסערה עם חיים לוינסון: "שגה בשיקול הדעת"

אופירה אסייג הופיעה בתוכנית "אופירה ולוינסון" ללא השותף לתוכנית, ומסרה את תגובתה לסיפור שהסעיר את התקשורת. אלה הם דבריה

אופירה אסייג

יממה אחרי הסערה סביב חשיפת עבודתו של חיים לוינסון עבור ישראל איינהורן, וסיום עבודתו של לוינסון ב"הארץ", אופירה אסייג עלתה לאוויר לבדה.

אסייג הגישה הערב (שישי) את התוכנית "אופירה ולוינסון" בלי השותף הקבוע שלה, אבל עם תגובה ישירה וברורה.

 

אופירה אסייג מגיבה לסערה עם חיים לוינסון | צילום מסך קשת 12

"הערב, כפי שאתם רואים, אני לבד"

כך פתחה אסייג את התוכנית:

"שבת שלום לכם. הערב, כפי שאתם רואים, אני לבד.
אתמול הופתעתי לשמוע על הפרסום בעיתון ‘הארץ’ הנוגע לחברי ושותפי להנחיית התוכנית, חיים לוינסון". 

בהמשך הוסיפה:

"על פי הפרסום, בשנים 2019-2024 לוינסון עבד עבור שרוליק איינהורן כעורך תוכן במשרה חלקית עבור קמפיינים במדינות הבלקן.

לא ידעתי על כך דבר עד הפרסום אתמול. לא כשעסקנו בפרשה, וגם לא כשאירחנו את אימו של שרוליק, פרופ' טליה איינהורן, כאן בתוכנית".

 

"שגה בשיקול הדעת"

אסייג התייחסה גם לדבריו של לוינסון עצמו:

"לוינסון כתב בין היתר בתגובתו אתמול לעיתון, ואמר גם לי באופן אישי, שהוא שגה בשיקול הדעת שלא יידע את עיתון הארץ, שלא יידע אותנו בקשת, ואפילו לא יידע אותי באופן אישי כשותפתו וחברתו לתוכנית. לוינסון גם שגה כשלא עשה גילוי נאות בכל פעם שדיבר על הפרשה ועל שרוליק איינהורן כאן אצלנו".

היא סיכמה את דבריה:

"אני מאחלת לחיים ולמשפחתו שבת שקטה. אני בטוחה שעוברים עליהם ימים לא קלים".

אופירה ולוינסון - אופירה אסייג וחיים לוינסון, צילום: קשת 12
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו