"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

ריאיון

טיילור מלכוב על הבחור החדש: "יצאנו קצת" (וידאו)

אחרי שתועדה צמודה לבחור חתיך בעל ייחוס משפחתי מכובד, מלכוב מתייחסת לראשונה לקשר החדש. צפו בריאיון

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

טיילור מלכוב בריאיון עם שגיא לירן

טיילור מלכוב, הפרזנטורית החדשה של רשת אינטימה, הגיעה אתמול (ב') לאירוע השקת קולקציית INTIMA HOTEL. מלכוב הגיעה בבוקר שאחרי פרסום תמונות הפפארצי הזוגיות שלה עםאייזיק נקשבמיאמי.

מלכוב, שלאחרונה כיכבה ב"רוקדים עם כוכבים" וב"זמר במסיכה" הצליחה כנראה לפנות בלו"ז הצפוף גם זמן לאהבה. בריאיון לשגיא לירןהיא סיפרה על ההתרחשויות האחרונות בחייה.

הייתה לך שנה עמוסה בלי עין הרע. איך את מסבירה את זה?

האמת שהייתה שנה מטורפת ועכשיו נכנסים לשנה עוד יותר מטורפת ומגשימים הרבה חלומות".

רציתי לשאול אותך איך חיי הרווקות, אבל סויסה פרסם פפארצי שלך.

"זה נראה כאילו אני נותנת לו סטירה בתמונה" אמרה מלכוב בחיוך ושיתפה מעט על הקשר החדש: "הכרנו ויצאנו שם קצת, וזהו".

טיילור מלכוב ואייזיק נקש , שמור במערכת
טיילור מלכוב ואייזיק נקש, צילום: שמור במערכת

עוד שיתפה הכוכבת במסגרת השיחה כי: "אני חושבת שהדבר הכי נשי בעולם זה לראות את עצמך ולהרגיש פצצת על, עם חזייה ותחתון שאת מרגישה בו עולם. תהיו בביטחון, תרגישו את הגוף שלכן ותהיו אתן".

הריאיון המלא עם טיילור - בווידאו שבראש העמוד.

טיילור מלכוב,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...