"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

כוכב "האח" מתחזק: "לקחתי על עצמי ציצית"

שניר בורגיל שעובר תקופה מאתגרת עם הפרידה מאישתו ואם בנו שי עופרי, קיים אתמול שיעור תורה בביתו במהלכו לקח על עצמו ללבוש ציצית

,עודכן
0השמעה
"האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

זה לא סוד שעל שניר בורגיל עברה ועוברת תקופה מאתגרת מאוד על רקע הפרידה הקשה והמתוקשרת מאישתו ואם בנו הבכור אלארי, שי עופרי. אמש (שלישי) בורגיל קבע מזוזה וקיים שיעור תורה בביתו, שם גם גמלה בלבו ההחלטה לקחת על עצמו מצוות לבישת ציצית.

מתחזק. שניר בורגיל,צילום: רן יחזקאל

"הלב שלי מלא תודה!", כתב בורגיל. "זכיתי הערב לארח שיעור תורה בבית, לקבוע מזוזה, ולסיים את הכל בתפילת ערבית מרגשת. כמה אור אפשר להכניס בערב אחד, אין מילים, רק הודיה!".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בהמשך סיפר על המצווה שהחליט לקחת על עצמו. "ובזכות השיעור אני ועוד חברים שלי לקחנו על עצמנו ציצית. תודה על המגן האנושי, תודה לחברים שלי, תודה לרבי דוד שהעביר לנו שיעור תורה מרתק וזיכה אותנו ואת הרבים בתורה".

הלב שלו מלא. שניר בורגיל מתפלל,צילום: אינסטגרם

עוד לפני כן, תועד בורגיל בזמן קביעת מזוזה. על גבי הסרטון כתב: "ברוך אתה בבואך, וברוך אתה בצאתך. היום זכיתי לקבוע מזוזה בפתח ביתי, ולהכניס ברכה, שמירה ואור אל תוך כל חדר וחדר. רגע קטן, עם משמעות ענקית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו