בלעדי: הכוכב ההוליוודי שיככב בסרט של ישראלי

פרסום ראשון: אל פאצ'ינו מגלם חוטף איטלקי בסרט חדש שצולם ברומא ומאחורי הקלעים? מפיק ישראלי שגנב את הפוקוס. תומר שמולביץ עושה את זה בענק

אל פצ'ינו, מתוך הסרט "הסנדק" , צילום: getty images
אל פצ'ינו, מתוך הסרט "הסנדק". צילום: צילום: getty images

בזמן שתעשיית הבידור מגרדת רעיונות משומשים, תומר שמולביץ ישראלי בלוס אנג׳לס עושה את זה עם אל פאצ׳ינו. הסרט החדש בו משתתף השחקן האגדי, מצטלם בימים אלו ברומא ומבוסס על אחד הסיפורים הטראגיים והעסיסיים של שנות ה-70: חטיפת נכדו של איל הנפט ז'אן פול גטי.

העלילה שלא עוזבת את הוליווד

גטי, שנחשב בזמנו לאדם העשיר בעולם, סירב לשלם כופר לחוטפי נכדו, מה שהפך את הסיפור לסנסציה עולמית – כזו שכבר זכתה לגרסת קולנוע ב-2017 בסרט “כל הכסף שבעולם” של רידלי סקוט, בכיכובם של מארק וולברג, מישל וויליאמס וכריסטופר פלאמר (שהחליף את קווין ספייסי ברגע האחרון). אבל הסרט הנוכחי מבקש לספר את הסיפור מזווית אחרת: זו של החוטף עצמו סארו ממוליטי אותו מגלם פאצ'ינו בן ה-85, מי שכבר התרגל לעמוד בצד של הפשע מאז ״הסנדק״.

תומר שמולביץ, צילום: ללא

מפיק משלנו על הסט

לצידו של פאצ'ינו נמצא גם שמולביץ, מפיק ישראלי-אמריקאי שמתגורר בלוס אנג׳לס. מקורבים להפקה סיפרו ל-For Real כי שמולביץ הוא מהגורמים המרכזיים בהובלת הפרויקט. בתמונה שהגיעה לידי For Real, נראים שמולביץ, המפיק האיטלקי אנדראה באקו, ומייקל ממוליטי אחיינו של אותו סארו ממוליטי שהוא גם אחד מתסריטאי הסרט, יושבים יחד בסט הצילומים ברומא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...