"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

שיתוף הפעולה של גל גדות ורותם סלע

הכוכבת הבינלאומית חוזרת ארצה ומעבר למפגשים מרגשים עם חברים מהתעשייה היא גם חוזרת בפן המקצועי לשתף פעולה עם הבסטי

, עודכן
0השמעה
גל גדות ורותם סלע. צילום: צילום מסך אנסטגרם

הביקור של גל גדות בישראל תמיד מייצר עניין, אבל כשהתחנה הראשונה שלה היא מול המצלמות מדובר כבר באירוע תקשורתי. גדות, שחזרה בימים אלה לביקור מולדת, תתארח בתוכנית ״ריאיון מיוחד״ של החברה הקרובה רותם סלע בקשת 12 ושיתוף הפעולה הזה כבר מעורר סקרנות.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

גל גדות חוזרת ומדלגת ישר לפריים טיים

לא מדובר בריאיון שגרתי: ״ריאיון מיוחד״, בהנחיית סלע, מבוססת על הפורמט הצרפתי עטור השבחים Les Rencontres du Papotin, שבו צעירים על הרצף האוטיסטי מראיינים ידוענים. בעונה הראשונה של הגרסה הישראלית, שכבר שודרה בקשת 12, השתתפו בין היתר חנן בן ארי, דני קושמרו וקרן פלס. גדות, אולי האורחת הכי נוצצת שהגיעה עד כה, צפויה להוסיף לתוכנית מימד בין־לאומי.

גל גדות ורותם סלע, צילום: אינסטגרם

תזמון מושלם: גם נטפליקס בסביבה

התזמון של ההופעה בטלוויזיה אינו מקרי. במקביל לכניסתה לסט של ״ריאיון מיוחד״, עלתה אתמול בנטפליקס הסדרה החדשה אוף רוד, שיצרו רותם סלע וליאור רז. סלע, ששוברת את תדמית ה"יפה הנחמדה" בעבודות האחרונות שלה, מייצרת מסביב לסדרה באזז בינלאומי ושיתוף הפעולה עם גדות רק מחזק את תחושת ההייפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו