"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

פסטיבל קאן: גל גדות נעדרה מאיחוד "מהיר ועצבני"

וין דיזל, מישל רודריגז וג'ורדנה ברוסטר חגגו בקאן 25 שנה ל"מהיר ועצבני", מדו ווקר הגיעה לייצג את אביה פול ווקר, אבל דווקא גדות, שנראתה אתמול באירוע של הנשיא הרצוג בירושלים, לא היתה חלק מהאיחוד

,עודכן
0השמעה
(משמאל לימין) מדו ווקר, ג'ורדנה ברוסטר, וין דיזל, מישל רודריגז, דונה לנגלי והמפיק ניל מורץ משתתפים באירוע של "מהיר ועצבני" במהלך פסטיבל קאן ה-79, בקאן, צרפת, 13 במאי 2026/. ומי לא באה?. צילום: EPA/TERESA SUAREZ

אפילו פסטיבל קאן עוצר לרגע כשווין דיזלמגיע עם מנוע, פאייטים וסלבס. חגיגות 25 השנה ל"מהיר ועצבני" התקיימו בקאן עם הקרנת חצות של הסרט הראשון מ-2001, ובדיווחים המרכזיים מהאירוע הופיעו וין דיזל,מישל רודריגז,ג'ורדנה ברוסטרומדו ווקר, בתו של פול ווקר המנוח. מי שלא הופיעה באיחוד:גל גדות.

האיחוד המשפחתי בקאן

הפרנצ'ייז "מהיר ועצבני" חגג 25 שנה בפסטיבל קאן, עם הקרנת חצות חגיגית לסרט הראשון בסדרה. לפי סוכנותAP, דיזל, רודריגז, ברוסטר ומדו ווקר השתתפו באירוע, ודיזל ניצל את הבמה כדי לקדם את הסרט הבא בסדרה, "Fast Forever", שמתוכנן למרץ 2028.

דיזל הגיע לאירוע עם ז'קט שחור שעל גבו הופיע הכיתוב "Fast Forever", רמז עבה לעוד סיבוב על הכביש. לפי הדיווחים, הסרט הבא אמור להיות הפרק ה-11 בסדרה, אחרי עשרה סרטים שהכניסו יחד יותר מ-7 מיליארד דולר ברחבי העולם.

מדו ווקר מחבקת את וין דיזל באירוע "מהיר ועצבני" בפסטיבל קאן, 13 במאי 2026,צילום: Andreas Rentz/Getty Images

לאירוע הגיעה גם מדו ווקר, בתו בת ה-27 של פול ווקר, שנהרג בתאונת דרכים ב-2013. ווקר הצטלמה לצד חברי הקאסט, ודיזל, הסנדק שלה, דיבר באירוע על הקשר המשפחתי שנשאר סביב הסדרה אחרי מותו של ווקר.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

גל גדות לא נראתה שם

לצד האיחוד המשפחתי על השטיח, היתה שם היעדרות אחת שקשה לפספס: גל גדות. גדות, שמזוהה עם הפרנצ'ייז מאז שהצטרפה אליו ב"מהיר ועצבני 4", לא הופיעה בקאן.

באותו הזמן היא השתתפה בירושלים באירוע של הנשיאיצחק הרצוג, שעסק בחברה הישראלית ובקשר עם יהדות התפוצות. לפי דיווחים מהאירוע,גדות שוחחה שם עםמיכל הרצוגודיברה בין היתר על החיים כישראלית בחו"ל.

וין דיזל בפסטיבל קאן, 13 במאי 2026,צילום: AP Photo/Andreea Alexandru

הסרט הבא כבר מחכה

בינתיים, הסדרה לא עוצרת. "Fast Forever" מתוכנן לצאת במרץ 2028, ובדיווחים האחרונים צוין שגם דוויין ג'ונסון וג'ייסון סטיית'האםצפויים להשתתף בו.

ועדיין, בתוך כל חגיגת המשפחה הזאת, הנקודה הישראלית נשארת בולטת: גל גדות, שנמצאת בישראל והשתתפה באותו יום באירוע של הנשיא הרצוג בירושלים, לא היתה חלק מהאיחוד הגדול של "מהיר ועצבני" בקאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו