"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

כוכב "חתונמי": "זו חציית קווים"

כוכב הריאליטי מור זר שנפרד אמש באופן סופי מהכלה ששודכה לו חיה בוקובזה, שיתף והגיב לפוסט שנכתב עליו בפייסבוק ועבר את הגבול. "חשבתי שאחרי 7 באוקטובר משהו השתנה פה, התבדיתי"

,עודכן
0השמעה
.. צילום: קשת 12

מאז שידור הפרק אמש שבו נפרד מור זר מבת הזוג ששודכה לו בעונה הנוכחית של "חתונה ממבט ראשון" חיה בוקובזה, הרוחות ברשת סוערות. זר נחשף לצד הפחות נחמד של הפרסום הגדולכשהופנו אליו לא מעט חיצים, בעיקר בשל התנהגותו כלפי בוקובזה, שסיפרה שזר החליט להיפרד ממנה ללא התראה מוקדמת. מבין כל התגובות הלא נעימות שקיבל ברשת, תפס את תשומת ליבו של זר פוסט קשה במיוחד שנכתב עליו בקבוצת התוכנית בפייסבוק, והוא החליט היום (שלישי) לא לשתוק ולהגיב עליו.

נחצה קו אדום. חיה ומור מתחבקים אחרי הפרידה,צילום: יח"צ קשת 12

"במקום חיה היו לי שתי מילים לומר לו: "תמות. ביי", נכתב באותו פוסט שגרר אחריו עשרות תגובות וכמובן את תגובתו של מור בסטורי באינסטגרם שלו.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"חן היקרה, אינני מכיר אותך, חבל מאוד שזו צורת ההתנסחות שלך, ובחירת המילים", כתב זר על גבי צילום מסך של הפוסט. "בהגעה שלי לתוכנית ידעתי שאהיה חשוף לביקורת, זה בסדר לבקר, זה בסדר לא להסכים, אבל לכתוב דבר כזה - לדעתי זו חציית קווים. חשבתי שאולי אחרי 7 באוקטובר משהו השתנה פה, כנראה שהתבדיתי".

הפוסט הקשה והתגובה של מור,צילום: אינסטגרם

רגע לפני שחתם את דבריו, ביקש לברך את הגולשת המקללת. "בכל מקרה אאחל לך חג שמח, מלא באושר, אהבה ואור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו