"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

אחינועם ניני נגד כוכב "האח": "הוא התקיף אותי"

הזמרת התארחה בתוכניתו של גילי כהן ושיתפה לאחר מכן בחוויה הקשה. "כשהוא אמר 'את מגעילה אותי' קמתי והלכתי"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחינועם ניני , אורן בן חקון
אחינועם ניני. צילום: אורן בן חקון

אחינועם ניני לא תיארה לעצמה שאירוח בתוכניתו של גילי כהן "הפה של המדינה" יסתיים בתחושות קשות, בלשון המעטה. ניני כתבה אמש (רביעי) בחשובנה בפייסבוק על חווית האירוח המפוקפקת שהועברה בשידור חי, שכללה לדבריה צעקות, התקפות, השפלות וקללות.

גילי כהן ב"האח הגדול", צילום: אורן בן חקון

"אתמול הלכתי לשוחח בשידור חי עם האדם הזה, גילי כהן איש ימין מובהק. לא ידעתי עליו הרבה, רק שבפעם היה ב'האח הגדול' והודח, ושהוא ואני, איך לומר, לא מסכימים על הרבה דברים", כתבה ניני. "בווטסאפ הוא כתב יפה, אז חשבתי שהוא מציע שיח מכבד ומכובד. בשמונה התחלנו. מהר מאוד הבנתי שלא הבנתי עם מי יש לי עסק. זה התחיל עם צעקות. גיל איננו מסוגל לדבר בשקט, הכל צרחות. הוא התקיף אותי ללא הפסקה, לא נתן לדבר, ממש נבח, עשן יצא לו מהאוזניים. מה שלא ניסיתי, וניסיתי, לא הצלחתי לדבר שני משפטים ברצף. חייכתי, ניסיתי קצת הומור, לצערי גם ניסיתי לדבר איתו בשפתו ונגררתי לצעקות ולמילים לא יפות (אני לא גאה בזה) ברגע מסוים כשהוא אמר 'את מגעילה אותי', קמתי והלכתי. איזה כישלון. איזו בושה".

"חזרתי הביתה עצובה מאוד, פגועה ומאוכזבת, אבל לא נרתעת. והבוקר גם לא הצטערתי שהלכתי. למדתי, לצערי, שיעור קשה אך חשוב בנפש האדם".

למרות הויכוח המכוער, ניני התעקשה. "לא הפסיק להשמיע את קולי", הבהירה. "שילוב של ביקורת ותמיכה, של הסתכלות פנימה והחוצה, של אהבת הארץ והעם ביחד עם עיניים פקוחות גם לטעויות, גם לכשלים. לא לשם ביזוי והשפלה של ארצי. ההיפך הוא הנכון. למען ביטחון ארצי שיבוא רק עם שלום", הכריזה והוסיפה אימוג'יז של דגל ישראל ופלסטין.

בהמשך פנתה לכהן. "גילי, אני לא חושבת שאתה אדם רע גם כשאתה אומר שצריך להרוג שני מיליון פלסטינים, גם כשאתה קורא לי בוגדת, גם כשאתה מתייחס אליי בצורה דוחה. הייתי מעדיפה לנהל איתך שיחת עומק על המקור של העמדות הנוראיות הללו. הייתי מעדיפה לגעת במקומות האלה עבור שנינו, אבל אי אפשר בצעקות, נביחות, התקפות, נפנוף ידיים, זלזול וקללות". בסיום פיללה להפסקת המלחמה, ולסיום שלטון נתניהו. "העיקר שיחזרו החטופים, שתסתיים המלחמה הארורה, שתעוף הממשלה הרעה, ושעם ישראל יקבל הנהגה ראויה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...