"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

הדר שירי חוזרת למסך

פיינליסטית העונה האחרונה של "האח הגדול" תככב בתוכנית יומית. איפה ומתי? כל הפרטים

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הדר שירי , אורי פרטוש
הדר שירי. צילום: אורי פרטוש

כשלושה חודשים אחרי הגמר הגדול של "האח הגדול" בו סיימה במקום הרביעי, הדר שירי תחזור ביום ראשון הקרוב למסך הקטן, כך נודע לFor Real. זה יקרה בתוכנית "הדו"ח היומי" ברשת 13.

תוכנית יומית. הדר שירי,

שירי תיקח חלק בתוכנית כפאנליסטית. בתוכנית ישתתפו בנוסף לשירי גם טילטיל, אופק לוי, יובל מאור, ספיר קשתי ומעיין אשכנזי. התוכנית תחזור כאמור למסך הקטן ביום ראשון הקרוב, ב-5 בינואר, ותשודר מדי יום בשעה 14:00 בצהריים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...