"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

לראות את האור: גלישה מעל הכל

אחרי שאיבד את רגלו במלחמה, עדי תימור, בן 28 מתל אביב, חוזר לחיות בגדול – מהגלים ועד לספסל הלימודים, עם חיוך בלתי נלאה ואהבה לחיים

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

לראות את האור: עדי תימור עם בר רפאלי וערן סויסה | For Real

בשיתוף קרולינה למקה

עדי תימור, בן 28 מתל אביב, מוכיח שאף פציעה לא יכולה לעצור את הרוח האנושית. עשרה חודשים אחרי שאיבד את רגלו במהלך המלחמה, הוא כבר חזר לגלוש קייטסרף, לא מפסיק לחלום ומראה לכולנו איך ממשיכים לעשות את מה שאוהבים. במסגרת פרויקט "לראות את האור" של קרולינה למקה ו-For Real, בהובלת ערן סויסה ובר רפאלי, תימור משתף על מסע השיקום והחיים שנראים היום מלאים מתמיד. צפו 👆

במהלך הקרבות נפצע תימור קשה ונאלץ להתמודד עם קטיעה של רגלו. למרות האובדן, הוא בחר לא להסתכל אחורה – אלא קדימה, אל הים שהוא כל כך אוהב. "הים הוא הבית שלי," הוא מספר. "לחזור לגלוש היה בשבילי סימן לחיים חדשים".

ספורט ושאיפות קדימה

מעבר לגלישת קייטסרף, תימור שחקן כדורסל בכיסאות גלגלים ומתכונן לגלוש סנובורד. במקביל, הוא לומד מדעי התזונה, מתוך שאיפה לשלב בין ספורט, תזונה ואורח חיים בריא. "אני מאמין שאפשר לעשות הכל, גם עם מגבלות – זה רק עניין של גישה".

תימור מדגיש את התמיכה האדירה שקיבל ממשפחתו ומחבריו, לצד הכוחות שהצליח למצוא בעצמו. "המשפחה והחברים היו שם בשבילי בכל רגע," הוא אומר. "הם גרמו לי להבין שהחיים ממשיכים ושאני יכול לעשות כל מה שאני אוהב".

בשיתוף קרולינה למקה