אינדה גיים VS דה כהן - מי לוקח?

ראש בראש: עידן תלם ודה כהן מתחרים בדירוג 25 המשפיענים של 2024, בשיתוף For Real ו"הצינור". הפאנל דן, אתם קובעים

Loading...

25 המשפיענים, ראש בראש: דה כהן מול אינדה גיים

For Real והצינור יוצאים לפרויקט משותף שחושף: מי המשפיען המוביל בישראל? צוות השיפוט בוחן את המועמדים, והפעם: עידן תלם (אינדה גיים) ועידן כהן (דה כהן).  צפו 👆

עידן תלם VS עידן כהן

עידן תלם (25) הוא יוטיובר, גיימר ואושיית רשת. התוכן שלו מתאפיין בכישרון להתחבר לקהל הצעיר. לצד הקריירה המשגשגת, הוא נהנה מזוגיות מאושרת עם יוצרת התוכן הילי טולדנו. בנוסף, חצה את גבולות הרשת כשהשתתף בפסטיגל 2022 והשיק מוקדם יותר השנה שעשעון מקורי משלו בשם "לחלוק או לגנוב", הפקת יוטיוב מקורית בתקציב גבוה.

עידן כהן, הידוע בכינוי דה כהן (21) הוא גיימר ויוצר תוכן. הוא הוכיח את כוחו בסדרה של שישה אירועי ענק בהיכל מנורה, שהיו כולם לסולד אאוט - הישג שזמרים רבים יכולים רק לחלום עליו (והוא אפילו לא שר). מעבר להשפעתו על התרבות הפופולרית בקרב הדור הצעיר, דה כהן משתמש בפלטפורמה שלו כדי לקדם מסרים חשובים כמו המאבק בבריונות ברשת.

ערן סויסה מחזיק את תמונות העידנים (עידן כהן ועידן תלם) , מאיסה, מערכת For Real
ערן סויסה מחזיק את תמונות העידנים (עידן כהן ועידן תלם), צילום: מאיסה, מערכת For Real

השופטים דנים בעידנים

"אנחנו זוכרים את ה'הראלים'. היה הראל מויאל והיה הראל סקעת", פותח ערן סויסה, העורך הראשי של For Real. "היו לנו שניים כאלו. ב-2024, בואכה 2025, יש לנו את העידנים – עידן כהן ועידן תלם. שניהם גיימרים ושניהם עושים ארגזים של כסף".

רוני אבירם, כתבת "הצינור": "דה כהן עשה שישה מופעי סולד אאוט במנורה. זה הישג שגם זמרים ענקיים לא יכולים לעשות, זה מטורף".

דה כהן, צילום: התמונה ג'ונרטה בבינה מלאכותית ע"י עודד טרטמן

אלירן לוי, דובר יוטיוב ישראל: "דה כהן הוא ילד דתי מפתח תקווה. כיום הוא חייל, שהפך להיות איש עסקים. אמרתם סדרת מופעים במנורה? לפי 'גלובס' זה שווה חמישה מיליון שקלים בשלושה ימים. הוא היה ילד מופנם, ביישן וביוטיוב הוא גילה את הכוח של גיימינג".

נטלי זיו סמנכ"לית תקשורת מדינות צומחות אירופה של ״טיקטוק״: "הם שניהם פונים לקהל שהוא צעיר יחסית. דה כהן למשל, הוא פחות הקהל שאנחנו מכוונים אליו בטיקטוק. אצלנו הם פחות חזקים יחסית. כשאנחנו מסתכלים על עידן תלם, הוא יותר לפלח הגילאים של 13 ומטה".

עידן תלם, צילום: התמונה ג'ונרטה בבינה מלאכותית ע"י עודד טרטמן

ערן סויסה, העורך הראשי של For Real: "זה מדהים שעידן תלם היה בפסטיגל. הוא חוצה את הטיקטוק, חוצה את היוטיוב ואת כל הפלטפורמות והגיע לפסטיגל, שזה לכל המשפחה".

אלירן לוי, דובר יוטיוב ישראל: "דה כהן הוא הנסיך של יוטיוב ואינדה גיים (עידן תלם) הוא המלך של יוטיוב, הוא הולך להיות היוטיובר הראשון בישראל עם מיליון רשומים. הוא היוטיובר הכי גדול בארץ שמייצר תוכן לישראלים שהוא לא מוזיקה. אינדה גיים הוא המלך שפרץ את כל הגבולות, הגיע לפסטיגל, לסרטים ולתכניות טלוויזיה ושיתף פעולה עם אקס בוקס. כל מה שהוא נוגע בו זהב".

ליאת בקייר מנכ"לית גואוט תל אביב: "עשינו לו פופ-אפ וידענו שזה הולך להיות טירוף. אמרנו לקניון 'תביאו מאבטחים, תבדקו טוב את החניונים, שהבתי קפה יהיו מוכנים'. כי הילדים מגיעים עם ההורים והגיעו ארבעת אלפים ילדים. זה הגיע לחדשות. הוא גאון".

שקד לרנר, משנה למנכ"ל גואוט תל אביב: "אני חושבת שמה הכי יפה בשניהם, כהן ותלם, הוא שתסתכלו על קהל היעד שהם פונים אליו ועל התכנים שהם מעלים. שניהם גיימרים, שזה הפך להיות סופר מגניב".

אלירן לוי, דובר יוטיוב ישראל: "אם דיברנו מקודם על הגרף הזה של בין מוכרנים ליוצרי תוכן, אז עידן תלם עבר את השיא של היוצר תוכן. הוא ממציא פורמטים ומשקיע בהם עשרות אלפי שקלים, הוא לא רק עושה את האתגרים והגיימינג ביוטיוב. הוא לוקח את הגופי יוטיוב הכי גדולים בעולם כמו מיסטר ביסט ופיודיפאי, ועושה את זה כחול לבן. דה כהן לקח את הגיימינג והוא משתמש בו בשביל אג'נדה חברתית ועושה דברים נגד בריונות וחרמות. כל חברה וכל מותג שרוצה להגיע לדור ה-Z ולדור האלפא, חייב לנהל שיחה עם שני אלה. הם הדלת לכל האלפא והזי בישראל. יש להם תדמית נקייה, הם סטורי-טלרים מדהימים וסופר קריאייטיבים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...