הת'ר גראהם, בת 56, העלתה אתמול (16 באוגוסט) לאינסטגרם אלבום מחופשה בפוזיטנו שבאיטליה עם בן הזוג, הבמאי מיקלה צ'יווטה.
"אני אוהבת את פוזיטנו ואת פסטה נראנו. ואת מיקלה צ'יווטה", כתבה גראהם לצד התמונות. באלבום היא מופיעה בין היתר בכמה בגדי ים, בהם ביקיני מנוקד, ביקיני חום מנוקד וביקיני כחול מלכותי. באחד הפריימים היא שוחה עם משקפי שמש שחורים, ובאחר עומדת על החוף עם כובע קש רחב וכפכפים לבנים - בסטנדרטים של סלבס באוגוסט, מדובר בחופשה שמספקת את הסחורה.
"אם אין בריאות, אין כלום"
גראהם סיפרה בתקופה האחרונה שהבריאות הפכה לעדיפות הגדולה ביותר שלה ככל שהתבגרה. בריאיון לאס וויקלי היא הציבה אותה אפילו לפני הקריירה ההוליוודית שלה.
"הקריירה חשובה, אבל אם אין לך בריאות, אין לך כלום", אמרה. "יש לי מזל שאני חיה ובריאה. זה במקום הראשון, מעל הקריירה ומעל כל דבר אחר".
בריאיון לריטריט מגזין סיפרה גראהם שהיא מקפידה על תזונה בריאה, פעילות גופנית, יוגה ומדיטציה, ונמנעת מאלכוהול ומסמים. היא גם דיברה על החשיבות שהיא מייחסת לשינה. לאס וויקלי אמרה שהיא יכולה לישון 10 שעות ולעיתים אפילו 11.
"מה שהכי חשוב הוא איך מרגישים מבפנים", אמרה לריטריט מגזין. "זו התקופה הכי טובה בחיים שלי".
גם היחסים עם אוכל השתנו
גראהם סיפרה לאס וויקלי שבעבר היו לה הרגלי אכילה שהיא מגדירה היום כלא בריאים, כולל מצבים שבהם דילגה על ארוחה והעדיפה ממתקים או גלידה. בנפרד, בריאיון לרפיינרי29 ב-2013 סיפרה שהיא משתדלת להימנע מקמח לבן ומסוכר.
"אני לא אומרת שאני תמיד שמחה", אמרה לאס וויקלי. "אני מרגישה שהבנתי איך ליהנות יותר מהחיים ככל שאני מתבגרת".
הת'ר גראהם מצטרפת ל"הלוטוס הלבן"
גראהם לוהקה לעונה הרביעית של "הלוטוס הלבן", שצילומיה החלו באפריל 2026. לפי וראייטי, בין השמות הנוספים בקאסט נמצאים לורה דרן, סנדרה ברנהרד ורוזי פרז.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו