באד באני העלה ישראלית לבמה בוורשה (וידאו)

רעות רגב מתל אביב נופפה לו מהקהל בוורשה, הוא חלף על פניה, ואז חזר ולקח אותה איתו לבמה מול האצטדיון. צפו

באד באני העלה ישראלית לבמה בוורשה | שימוש לפי סעיף 27 א לחוק זכויות היוצרים

באד באני כבר ראה אצטדיונים, צרחות, טלפונים באוויר וקהל שמכיר כל נשימה לפני הפזמון. ועדיין, אמש בוורשה, רעות רגב מתל אביב קיבלה רגע שנראה כמו פנטזיית מעריצים עם הפקה מלאה.

הרגע שבו באד באני חזר לרעות רגב

בסרטון שהגיע ל-ForReal נראה באד באני יורד מהבמה ועובר סמוך לקהל, בזמן שהוא נראה מחפש את מי להעלות איתו. רגב, מעריצה ישראלית שהגיעה להופעה בוורשה, נראית מנופפת לו בהתלהבות. בתחילה הוא חולף על פניה. 

אבל בהמשך הסרטון הוא חוזר אליה. באד באני לוקח את רגב איתו לבמה, והשניים נראים הולכים חבוקים עד עמדת הדיג'יי. על המסכים הענקיים באצטדיון מופיע הרגע שלהם יחד.

באד באני ורעות רגב מתל אביב בהופעה בוורשה, צילום: צילום מסך מתוך סרטון ברשתות החברתיות

ורשה, אצטדיון ענק וכוכב לטיני

ההופעה בוורשה התקיימה במסגרת Bad Bunny - DeBÍ TiRAR MáS FOToS World Tour, באצטדיון שמכיל יותר מ-58 אלף מקומות ישיבה. 

רגב הגיעה מתל אביב להופעה בוורשה, ויצאה ממנה עם רגע שמעריצים אחרים רואים בדרך כלל מהמסך. במקרה שלה, המסך היה המסך הגדול של האצטדיון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו