"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

מריחואנה ושערוריות: אביה של הכוכבת נעצר

בזמן שהקריירה של אדיסון ריי ממריאה, אבא שלה ממשיך לספק כותרות פחות נוצצות

,עודכן
0השמעה
אדיסון ריי בפסטיבל קואצ'לה 2026. צילום: Photo by Alejandro GONZALEZ / AFP

אדיסון רייממשיכה לבנות קריירת פופ נוצצת, לצד כותרות מסוג אחר לגמרי.

לפי דיווח ב-TMZ ורישומי מעצר שפורסמו בארצות הברית, אביה,מונטי לופז, נעצר בלואיזיאנה בחשד להחזקת מריחואנה בכמות שמיועדת להפצה, ימים ספורים אחרי אירוע משטרתי בביתו.

אדיסון ריי ואביה מונטי לופז,צילום: אינסטגרם

מהקריאה לבית ועד למעצר

הסיפור התחיל ב-23 באפריל, כששוטרים הוזעקו לביתו של לופז בעקבות דיווח על אירוע הקשור למצב נפשי. לפי תיעודים שהופצו ברשת, כמה ניידות משטרה נצפו מחוץ לבית, בזמן שהשכנים ניסו להבין מה קורה.

לפי TMZ, אותה קריאה הפכה בהמשך לחקירה פלילית.חמישה ימים לאחר מכן לופז כבר נעצר באופן רשמי.רישומי המעצר מצביעים על חשד להחזקת מריחואנה בכמות שמיועדת להפצה. תמונת המעצר שלו, בחולצה כתומה, הופצה במהירות ברשתות.

נכון לעכשיו, לפי הדיווחים, לופז עדיין מוחזק במעצר והחקירה נמשכת.

הפער בין הקריירה של ריי לדרמות בבית

מצד אחד אדיסון ריי בונה לעצמה קריירה יציבה עם מוזיקה והופעות, מצד שני אביה חוזר שוב ושוב לכותרות בנסיבות פחות מחמיאות.

ריי עצמה לא הגיבה פומבית למעצר האחרון, וגם גורמים בסביבתה שומרים על שתיקה.

אדיסון ריי, 2024,צילום: EPA

הפרשה הקודמת לא נעלמה

המעצר הנוכחי הוא לא ההסתבכות הראשונה. לפי מסמכים שפורסמו בארצות הברית מוקדם יותר השנה, לופז נעצר גם ביולי 2025בעקבות חשד למעשה מגונה במקום ציבורי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

לפי אותם מסמכים, הרשויות טענו כי "חשף את איבר מינו במקום ציבורי מתוך כוונה לעורר תשוקה מינית או לפגוע בציבור". מדובר בעבירה שסווגה כחמורה, אם כי לופז כפר בהאשמות.

באותה תקופה, לפי דיווח ב-TMZ, אמה של ריי,שרי איסטרלינג,ביקשה משמורת מלאה על בנם הצעיר, עם ביקורים בפיקוח בלבד מצד האב. במסמכים שהגישה נטען לאלימות מילולית ופיזית לאורך השנים.

לופז לא הגיב ישירות לטענות, אך פרסם בזמנו פוסט:"אהבתי, הפסדתי ולמדתי יותר ממה שחשבתי שאלמד אי פעם".בהמשך הוסיף:"הגיע הזמן להיות הגבר והמודל לחיקוי שאני צריך להיות".

אדיסון ריי ואביה מונטי לופז,צילום: מתוך אינסטגרם

משפחה אחת, יותר מדי כותרות

הסיפור של משפחת ריי כבר מזמן יצא מגבולות הבית. מאז הפריצה של אדיסון בטיקטוק, כל אירוע משפחתי הופך מיד לנושא שיחה.

בריאיון עבר בפודקאסט "That Was Fun?" סיפרה ריי כי"בין גיל שלוש לשש אבא לא ממש היה חלק מהחיים שלי",והוסיפה שהוריה ניסו אז"לקחת מרחק ולהבין דברים ביניהם".

לופז ואיסטרלינג נישאו ב-2004, נפרדו, חזרו והתחתנו מחדש ב-2014, עד שהתגרשו סופית ב-2022. מאז, היחסים ביניהם עלו לכותרות לא פעם, כולל שמועות על בגידות ועימותים פומביים.

בשנה שעברה לופז אףנישא בנישואיי בזקלקייטלין ניקול רובינסבלאס וגאס, וכתב בפוסט:"מהלילה הראשון שפגשתי אותך ידעתי שאת האחת".

בסוף, בזמן שריי מנסה להתרחק מהדרמות ולבנות לעצמה מותג עצמאי, נראה שהסיפור המשפחתי שלה ממשיך לככב גם הוא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו