דידי נגד נטפליקס: 'גנבתם לי את הדוקו'
בדיוק ביום שסדרת הדוקו החדשה נוחתת בנטפליקס, היריבות הוותיקה עם 50 סנט מתפוצצת שוב
יום אחד בלבד לפני שנטפליקס משחררת את הדוקוסיריז "Sean Combs: The Reckoning",שון 'דידי' קומבסשולח מכתב התראה ומאשים את הפלטפורמה בשימוש ב'צילומים גנובים'.
מאחורי הסדרה עומדקרטיס '50 סנט' ג'קסוןיריב ותיק שלא מפספס הזדמנות לעקוץ. קומבס טוען שהחומר בכלל נועד לדוקו הפרטי שלו ולא לזה.
דידי מגיב: "הצילומים נגנבו"
עורכי דינו של קומבס דרשו מנטפליקס לעצור את העלאת הסדרה וטענו שמדובר ב"היט פיס (כתבת חיסול) מביש". דוברוג'ודה אנגלמאייראמר כי הפלטפורמה "הסתמכה על צילומים שמעולם לא הותרו לפרסום".
לדבריו, קומבס מתעד את חייו "מאז שהיה בן 19", והקטעים שמופיעים בטריילר, שצולמו לפי אנגלמאייר ימים ספורים לפני מעצרו בספטמבר 2024, שייכים לפרויקט אישי שלו.
"לא הוא ולא הצוות שלו ראו את הסדרה מראש. אפילו עותק לצפייה לא קיבלנו", כתב אנגלמאייר.
היוצרים משיבים: "הכול חוקי"
מהצד השני, הבמאיתאלכס סטייפלטוןאומרת, לפי נטפליקס, שהחומר "הגיע באופן חוקי". לדבריה, "יש לנו את כל הזכויות", והיא מתארת מאמץ "להגן על זהות מי שהעביר את הצילומים". סטייפלטון אומרת שפנתה שוב ושוב לצוות של קומבס לקבלת תגובה, "ולא שמענו מהם".
במכתב ההתראה נכתב כי קומבס "לא יהסס לפעול משפטית", כפי שעשה בעבר נגד גופי תקשורת אחרים.
50 סנט בפנים והאיבה מתעוררת
חלקו של ג'קסון בסדרה רק מלבה את הסכסוך. אנגלמאייר מכנה אותו "אויב ותיק עם חשבון אישי".
ג'קסון מצידו מקדם את הסדרה בהתלהבות. בגוד מורנינג אמריקההוא טען שקומבס "בסוף יראה את האמת".
המתח בין השניים עמוק: הדיס The Bomb מ-2006, רמיזות לפרשיות עבר והתקפות ברשתות, בעיקר מאז פרסום סרטון האבטחה מ-2016 שבו נראה קומבס תוקף אתקאסי ונטורה.
משפט ערעור ותביעות ובן שמגן על אבא
קומבס מרצה כיום 50 חודשי מאסר אחרי שהורשע בשני סעיפים של שידול לזנות וזוכה מהאישומים החמורים יותר. הוא הוחזק בתחילה במתקן MDC ברוקלין, והועבר לכלא פורט דיקס ניו ג'רזי. ערעור כבר הוגש. במקביל, הוא מתמודד עם עשרות תביעות אזרחיות - חלקן נסגרו או נדחו - והוא מכחיש את כולן.
בנוכריסטיאן 'קינג' קומבסהוציא ב-2024 את "Pick a Side", ובו עקיצה לג'קסון: "כל מה שהיה להם זה 50 סנט... תפסיקו לשקר". ג'קסון השיב בפוסט לגלגני שבו כתב שהוא "מאוים" מהשיר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



