"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

ג'ניפר אניסטון: "שני עשורים של טיפולי פוריות"

השחקנית בת ה־56 מספרת על שני עשורים של טיפולי IVF, שמועות כואבות, טכנולוגיה פולשנית והעוצמה הנשית החדשה בהוליווד

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ג'ניפר אניסטון על שער גיליון נובמבר 2025 של "הארפרז בזאר" , Emma Summerton, Harper's Bazar UK
ג'ניפר אניסטון על שער גיליון נובמבר 2025 של "הארפרז בזאר". צילום: Emma Summerton, Harper's Bazar UK

ג׳ניפר אניסטון, מהנשים המזוהות ביותר בהוליווד, מדברת בגילוי לב נדיר עםהארפרז בזאר בריטניהעל ניסיונות הפוריות, על הלחץ הציבורי שסבב אותה מאז ימי "חברים", על המאבק בזיופי דיפ־פייק, ועל החיים אחרי הסערות.

"אני רק בן אדם": הסיפור שמעבר לשמועות

במשך שני עשורים חיה אניסטון תחת מעקב תקשורתי בלתי פוסק. בזמן שצילומי פפראצי ניתחו כל פרט בגופה, היא ניהלה מאבק פרטי להקים משפחה.

ג'ניפר אניסטון על שער גיליון נובמבר של "הארפרז בזאר", צילום: Emma Summerton, Harper's Bazaar

בשנת 2016 כתבה טור אישי ב־Huffington Post שבו מחתה נגד היחס הפולשני כלפי נשים מפורסמות. "זה משפיע", אמרה כעת. "אני רק בן אדם".

"אם הייתי יודעת אז להקפיא ביציות…"

אניסטון מדברת בריאיון על מה שיכלה אולי לעשות אחרת.

"אין לנשים תאריך תפוגה"

אניסטון רואה בעצמה חלק ממהפכה שקטה של נשים בהוליווד.

ריס וית'רספון וג'ניפר אניסטון, צילום: רויטרס

היא מזכירה שורה של שחקניות ותיקות (ריס וית׳רספון,ניקול קידמן,ג׳וליאן מורוסנדרה בולוק) ומכנה אותן "הוכחה למה שנשים מסוגלות לעשות גם אחרי גיל 50".

מאחורי הקלעים של התעשייה: "היו טפיחות על הראש ואז דחפו הצידה"

בתפקידיה כמפיקה וכיוצרת, אניסטון נתקלה לא פעם ביחס מתנשא.

בסדרה The Morning Show, שאותה היא מפיקה ומובילה יחד עם וית׳רספון, היא מעבדת את זה לתוך עלילה על כוח, שליטה ויחסי עבודה בעולם תקשורתי גברי.

"זה עיצב מי שאני": השנים של "חברים"

כמעט שלושה עשורים אחרי עליית הסדרה, אניסטון עדיין מדברת עליה בחום.

ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס, צילום: אינסטגרם

על חבריה לצוות היא אומרת: "אנחנו כמו משפחה. אם אני צריכה משהו, הם שם בשתי שניות".

על מותו שלמת׳יו פרי, שנפטר בשנת 2023 מטביעה בשוגג לאחר שימוש בקטמין, היא אומרת בשקט:

ג'ניפר אניסטון ומת'יו פרי ב"חברים", צילום: מתוך הסדרה, יוטיוב

לדבריה, "בלעדיו אין שום סיכוי לעוד עונה או ספין־אוף. זה פשוט בלתי אפשרי".

"היום כל אחד יכול לזייף אותך"

בחלק אחר בריאיון, אניסטון מדברת על הדור הדיגיטלי ועל תופעת הדיפ־פייק.

ג'ניפר אניסטון וג'ים קרטיס, צילום: מתוך אינסטגרם, AP

לדבריה, הפגיעה של הרשתות אינה רק בפרטיות, אלא גם באנושיות. "הם המציאו משהו שהורס חלק מהאנושיות. זה פשוט עצוב".

על השמועות על קשר זוגי עם ההיפנוטיסטג׳ים קרטיסאמרה הכתבה כי "השניים נראים יחד", אך אניסטון עצמה לא התייחסה לנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...