חתונה באדום: מל בי נישאה (שוב) במרוקו

שמלת כלה אדומה, צעיף מוקה מעוצב ונוכחות מפתיעה של מל סי – כל הפרטים על החתונה השנייה של מלאני בראון (AKA סקארי מהספייס גירלז) במרקש

מל בי ורורי מקפי מתחתנים במרוקו. צילום: @joshualawrencediary via @postcardperfectweddings, Instagram

מל בי, או בשמה המלא מלאני בראון, לא הסתפקה בטקס הרשמי בקתדרלת סנט פול בלונדון, והמשיכה לחגיגה ססגונית נוספת במלון סאלמן שבמרקש, מרוקו. לצידה: בן הזוג רורי מקפי, משפחה, חברים, ואפילו אורחת מפתיעה מלהקת הספייס גירלז. והשמלה? בלתי נשכחת.

שמלה אדומה, עיצוב בהתאמה אישית

במקום לבחור בלבן הקלאסי, בחרה בראון בשמלת כלה אדומה ונוצצת בעיצוב של ג׳סטין אלכסנדר. השמלה עוצבה עם שסע עמוק, מחוך קשירה וגזרת גוף מדויקת.

רורי מקפי בחר במראה רשמי עם ז׳קט טוקסידו לבן, מכנסיים שחורים ועניבת פפיון. לצד הזוג התכנסו בני משפחה, כולל בנותיה של בראון, אחותה דניאלה, וגם קרובים של מקפי.

מל בי ורורי מקפי מתחתנים במרוקו, צילום: @joshualawrencediary via @postcardperfectweddings, Instagram

מי שגנבה לא מעט תשומת לב הייתה חברתה של בראון לספייס גירלז, מל סי, מלאני צ'יסהולם, שפספסה את החתונה הלונדונית, אבל לא את המרוקאית. "איזה סוף שבוע! כל כך שמחה שהצלחנו להיות שם", כתבה בתגובה לפוסט של בראון, שהכריזה: "התחתנו!!! שוב! חתונה כל כך מוצלחת שהיינו חייבים לחגוג שוב, עם היקרים לנו, במקום האהוב עלינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו