"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

בפעם הראשונה: קיילי וטימותי נחשפים יחד

זוג השנה? קיילי ג'נר וטימותי שאלאמה בהופעת בכורה זוגית על השטיח האדום בטקס דוד די דונטלו ברומא

,עודכן
0השמעה
טימותי שאלאמה וקיילי ג'נר מופיעים יחד לראשונה על השטיח האדום בטקס דוד די דונטלו ה-70 באולפני צ'ינצ'יטה ב-7 במאי 2025 ברומא, איטליה. צילום: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

הם התחבאו, התחמקו, לחשו מאחורי כוסות שמפניה במסיבות סגורות ועכשיו? אחרי יותר משנתיים של רומן חבוי,קיילי ג'נר(27) וטימותי שאלאמה(29) נתנו את הופעת הבכורה שלהם כזוג על השטיח האדום.

אמש (רביעי) השניים הגיעו יחד לטקס פרסי דוד די דונטלו ה-70 ברומא, שם טימותי קיבל פרס מיוחד על מצוינות קולנועית.

קיילי ג'נר וטימותי שאלאמה ברומא, איטליה, 7 במאי 2025,צילום: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

אופנה זוגית: שחור זה השחור החדש

קיילי לבשה שמלת שחור מחמיאה של סקיאפארלי, בעוד טימותי בחר בחליפת קטיפה שחורה בעיצוב טום פורד עם ורד לבן בכיס - תיאום מושלם לזוג שעד כה נמנע מחשיפה פומבית שכזו.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

השניים לא הסתירו את אהבתם, והצטלמו כשהם מחזיקים ידיים ומתחבקים על השטיח האדום. המעריצים? פוצצו את האינטרנט בתגובות מרגשות.

קיילי ג'נר וטימותי שאלאמה מגיעים לאולפני צ'ינצ'יטה ברומא, איטליה, 7 במאי 2025,צילום: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

מהופעות סודיות לפומביות נוצצת

הקשר בין ג'נר ושאלאמה החל בינואר 2023 במהלך שבוע האופנה בפריז, והפך לרשמי בספטמבר אותה שנה כשהשניים נצפו מתנשקים בהופעה שלביונסהבלוס אנג'לס. מאז, הם נצפו יחד באירועים שונים, כולל הופעות בפסטיבל קואצ'לה, משחקי טניס, וטקסי פרסים כמו גלובוס הזהב והאוסקר, שם תמיד נמנעו מהליכה משותפת על השטיח האדום.

זוגיות בסוד: החוקים שמאחורי הרומן

למרות החשיפה הגוברת, השניים שומרים על פרטיות יחסית. לפי דיווחים שונים, הם הסכימו שלא לשתף את מערכת היחסים שלהם ברשתות החברתיות, וטימותי אף הציב גבול ברור: הוא לא יופיע בתוכנית הריאליטי של משפחת קרדשיאן.

קיילי ג'נר במט גאלה, 5 במאי 2025, בניו יורק,צילום: Evan Agostini/Invision/AP

השמועות דיברו על הופעת בכורה זוגית במט גאלה, אבל בזמן שקיילי נכחה שם לבדה, טימותי העדיף לצפות במשחק של ניו יורק ניקס מהבית. עכשיו, סוף סוף, המעריצים מקבלים את התמונה הזוגית לה חיכינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו