"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אלטון ג'ון: "איבדתי את הראייה"

הזמר הבריטי בן ה-77 הגיע לבכורת המחזמר החדש אשר לו כתב את המוזיקה, אלא שבעקבות מצבו הרפואי הוא לא יכול היה לצפות בו: "קשה לי לראות את זה"

,עודכן
0השמעה
אלטון ג'ון. צילום: רויטרס

חייו של כוכב הפופ הבריטי אלטון ג'ון ידעו תהפוכות ודרמות רבות. זה כמה שנים ג'ון מתמודד עם בעיות רפואיות שונות, ועדיין ממשיך להופיע בציבור וליצור מוזיקה. אמש (א') התייחס למצב הרפואי המאתגר שעימו הוא מתמודד בחודשים האחרונים - אובדן הראייה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הזמר הגיע לפרמיירה של המחזמר "השטן לובשת פראדה", הספר המצליח שהפך לסרט מצליח וכעת מגיע לבמה. אלטון כתב את המוזיקה למחזמר, והאירוע החגיגי היה ההופעה הפומבית הראשונה שלו מאז שיתף בספטמבר כי ביולי לקה בדלקת עיניים שהותירה אותו עיוור בעין ימין ועם "ראייה מוגבלת" בעין שמאל.

אלטון ג'ון,צילום: REUTERS

בנאום על הבמה הודה הזמר לבעל שלו דיוויד פרניש, שאותו כינה "הסלע שלי". בהמשך סיפר על ההתמודדות עם מצבו הרפואי החדש: "לא הצלחתי להגיע להרבה מהחזרות של המחזמר כי כידוע, איבדתי את הראייה, אז קשה לי לראות את זה. אבל אני אוהב לשמוע את זה, וזה נשמע היטב הלילה".

אלטון ג'ון,צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו