"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

סטון נגד טראמפ: אמריקה "פרחחית"

בטורינו, שרון סטון כינתה את ארצות הברית "פרחחית מתבגרת" עם בוחרים "נאיבים", קשרה בין פשיזם וטראמפ, ועוררה סערה

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שרון סטון , Jordan Strauss/Invision/AP
שרון סטון. צילום: Jordan Strauss/Invision/AP

בראיון שהעניקה לקראת טקס הסטלה דלה מול להענקת פרס מפעל חיים בפסטיבל הסרטים ה-42 בטורינו, איטליה, שרון סטון לא התביישה לומר בדיוק מה היא חושבת על המצב הפוליטי בארצות הברית.

מה שקרה במסיבת העיתונאים, לצד שאלות על סרטיה, כלל תקיפה ישירה של טראמפ, הערות על "נאיביות" אמריקאית, וגם מסר חברתי חשוב על אלימות נגד נשים.

שרון סטון מקבלת פרס מפעל חיים בפסטיבל הסרטים ה-42 של טורינו, איטליה, צילום: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

"נאיביות בלתי רגילה" בארה"ב?

סטון לא חסכה ביקורת מהציבור האמריקאי: "80% מהאמריקאים בלי דרכון", טענה – למרות שהנתון בפועל עומד על 60%. היא הוסיפה, "הם לא רואים את העולם, לא מבינים מה קורה".

כוכבת "אינסטינקט בסיסי" אף השוותה את עלייתו של טראמפ לתקופת הפשיזם של מוסוליני באיטליה, ואמרה לקהל, "אתם יודעים איך זה נראה".

סטון תיארה את ארצות הברית כ"פרחחית מתבגרת יהירה ונאיבית". לדבריה, יש לבחון מחדש את תהליכי הבחירה בארה"ב: "האם אנחנו בוחרים בממשלה, או שהיא בוחרת את עצמה?", היא שאלה.

על אלימות נגד נשים: "זמן להפסיק להפנות את המבט"

מעבר לפוליטיקה, סטון התמקדה גם בנושא אלימות נגד נשים. "גברים טובים חייבים להרחיק גברים רעים מנשותיהם ובנותיהם," אמרה. היא הדגישה כי "הרוצח מספר אחת של נשים הוא גברים", תוך שימוש באנקדוטה קומית ("והרוצח מספר אחת של גברים הוא מחלות לב") כדי להבהיר את גודל הבעיה.

דבריה, שצברו מאות אלפי צפיות ברשתות החברתיות, עוררו זעם מצד גורמים שמרנים. פעילים טראמפיסטים האשימו אותה באליטיזם ובניתוק מהמציאות.

איטליה – יעד אפשרי למעבר?

זו לא הפעם הראשונה שסטון מביעה סלידה מטראמפ. היא רמזה על האפשרות לעבור לאיטליה אם טראמפ ייבחר מחדש: "זו אופציה חכמה", אמרה בעבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...