"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

מי יהיה המודח השני מבית "האח הגדול"? תוצאות הסקר

סקר ForReal מצביע על תחתית ברורה עם שני שמות בולטים, וגם משהו מעניין שקורה בצמרת

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מי יודח? "האח הגדול" - תוצאות סקר ForReal , הלוגו: "רשת 13"
מי יודח? "האח הגדול" - תוצאות סקר ForReal. צילום: הלוגו: "רשת 13"

רגע לפני ההדחה השנייה בבית "האח הגדול" שתתקיים הערב (מוצ"ש), סקר הגולשים של ForReal שוב משרטט את קווי הקרב.

תשעה דיירים נכנסו לרשימה שאף אחד לא רוצה להיות בה, ועכשיו מתחילים להבין מי באמת בסכנה.

בתחתית: שניים בסכנה ממשית

בתחתית הסקר, עם הסיכוי הגבוה ביותר להדחה, נמצאיםאלירן דוד ביטוןופאינה לזובסקי.

במקרה של פאינה, ניתן לייחס את המיקום לפער הגיל משאר הדיירים, נתון שלא תמיד עובד לטובת דיירים בבית צעיר.

אצל אלירן התמונה מורכבת יותר: מדובר באחד הדיירים הבולטים, עם נוכחות חזקה וגם לא מעט עוקבים. ועדיין, זה לא מתורגם להצבעות.

בבית הוא מרגיש דומיננטי, אבל כמו שהסקר רומז (וכמו שהוא גילה השבוע במשימה והופתע) - בחוץ הסיפור אחר.

הביקורות, כולל סימני השאלה שעלו סביב דברים שאמר, כנראה עושות את שלהן.

גם זוהר והילה לא לגמרי בטוחים

מעט מעליהם, אבל עדיין באזור הסיכון, נמצאיםהילה חיטכסוזוהר אייזיק זקן.

גם כאן יש סיפור מוכר: זוהר הוא דייר שמייצר עניין ודורג גבוה בהצבעות קודמות. אבל ייתכן כי הטענות שהוא "שחקן" בבית ממשיכות ללוות אותו, ונראה שזה משפיע גם על ההצבעות.

האמצע: זוג אחד צמוד

באזור האמצע נמצאים שניים עם זוגיות שמתהווה בבית -תמיר גולןוטל טיטו.באופן קוריוזי, השניים צמודים גם בתוצאות ההצבעה עם מקומות טובים באמצע.

בפסגה: שלושה מובילים

בראש הטבלה התמונה ברורה יותר.עומר ציפורימוביל את ההצבעות, ואחריובן אוזלבווגל רובין.

המיקום של ציפורי מפתיע, משום שבשבוע שעבר היה ממוקם בתחתית הרשימה - כך לפי מה שנטען על ידי "האח הגדול" במהלך המשימה השבועית שהיתה.

זה עשוי להעיד על דינאמיות שעדיין קיימת אצל הקהל מבחוץ, שמשבוע לשבוע עדיין מתרשם ומכיר יותר את הדיירים.

מה יהיה?

הפערים לא גדולים בתחתית, וההצבעות יכולות להשתנות עד הרגע האחרון, אבל התמונה של המודח הבא מתהווה.

אם יש מסר אחד שעולה מהסקר: להיות בולט זה לא מספיק. צריך גם להיות אהוד.

מי יירד הערב במדרגות? "האח הגדול", צילום: קוקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...