"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

כוכבת "האח" לא רגועה: תמונות לוהטות וטענות על חוסר פרגון

אנה סופיה קלמן, דיירת "האח הגדול", פרסמה תמונות נועזות, ובהמשך העלתה סטורי נוקב, שנראה כי מכוון ל"חברים" שלא לחצו לייק בזמן

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טראומה ואונס. אנה סופיה קלמן "האח הגדול" , אינסטגרם אנה סופיה
טראומה ואונס. אנה סופיה קלמן "האח הגדול". צילום: אינסטגרם אנה סופיה

העונה האחרונה של "האח הגדול" אולי נגמרה, אבל הדרמות שלה ממשיכות לחיות היטב ברשת.

והפעם על הפרק:אנה סופיה קלמן, דיירת לשעבר בבית הסגור, שפרסמה פוסט עם תמונות לוהטות במיוחד (משולבות כאן בכתבה). וכמה שעות אחר כך העלתה סטורי שהרים הרבה גבות, על "חברים שלא מפרגנים".

אנה סופיה קלמן, "האח הגדול", צילום: אינסטגרם אנה סופיה

"זה סקימס?"

קלמן,שכפי שחשפנו כאן לראשונה, עברה לאחרונה לבולגריה, העלתה היום (שישי) פוסט עם סדרת תמונות נועזות וזכתה למאות תגובות ולייקים, ביניהם גם של דיירת העונהשלקה, שכתבה לה:"אמאלהללהלהלה אנני מתעלפת",ושל הדיירגלעד פרץשהגיב:"רמה בינלאומית".


טוקבקיסט אחר שאל בהומור:"זה סקימס? שואל בשביל חבר".

אנה סופיה קלמן, האח הגדול, צילום: אינסטגרם אנה סופיה

"מבהיר לי מי באמת איתי"

אלא שכמה שעות אחרי, קלמן העלתה סטורי, ופתאום האווירה השתנתה.

הסטורי של אנה סופיה קלמן, מעורר שאלות, צילום: אינסטגרם


"תודה על הפירגון", כתבה, כנראה בהתייחסה ללייקים ולתגובות שקיבלה מעוקביה.

"לאחרונה שמתי לב שיש אנשים שאני קוראת להם ‘חברים’, אך הם לא יפרגנו, רק יצפו מהצד. זה רק מבהיר לי מי באמת איתי ומי סתם עוקב".

קלמן לא הבהירה על מי דיברה, ונותר לתהות האם זה קשור לפרגונים מסוימים שהיא ציפתה להם מחבריה לתוכנית ולא קיבלה.


בהמשך חתמה במסר מעט נוקב:"תיקחו לתשומת ליבכם שיש הרבה אנשים סביבכם שלא רוצים בטובתכם או לא נהנים לראות אתכם בעלייה שלכם. מכירים?".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...