ביקורת קשה: נינט טייב נגד ארז איסקוב

הזמרת ביקרה בחריפות את הדייר הבולט בעונה הנוכחית של "האח הגדול" על רקע התבטאויותיו כלפי נשים. "גברים מהסוג הזה הם הסיבה שיש ידיעות על אונס"

נינט טייב נגד ארז איסקוב. צילום: שגיא דהרי, צילום מסך רשת 13

נינט טייב יצאה הבוקר (שני) נגד אחד הדיירים הדומיננטים בעונה הנוכחית של "האח הגדול" ארז איסקוב, זאת על רקע שיחה שערך על נשים עם הדיירים ארז מוגרבי וחן קראוניק, במהלכה טען בין היתר איסקוב שבחורות צעירות ניתן לסדר כמו "מר גמיש". 

חוטף מנינט. ארז איסקוב, צילום: רן יחזקאל

"נתקלתי בדבר הזה ברשתות", כתבה טייב בכעס. "אני לא רואה 'האח הגדול', הלב שלי מודה לי על זה. גברים מהסוג הזה הם בדיוק הסיבה שכל יום יש ידיעות על אונס והשחתה של נפש ולב האישה/ ילדה". בהמשך ביקרה גם את הפקת התוכנית. "זה בזוי בעיניי לתת מקום בפריים טיים לשיח כל כך עלוב, מקטין, משסה, ומקטין נשים וילדות באשר הן. הבחור הזה פה בתמונה חזק על ילדות חסרות ישע, והדבר הכי חמור: אשכרה נותנים לזה במה. מקווה שהאנשים שם, שיושבים מאחורי המצלמות, יצמיחו לב מתישהו". 

נינט נגד ארז, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו