מרכיבים (מתאים לשישה סועדים)
1.5 - 2 ק"ג נתח אונטריב אנגוס
1 ק"ג בצל לבן חתוך לקוביות בגודל 1 ס" מ
4 כפות שמן זית
4 כפות חרדל ד'יזון גרגרי ם
2/1 ליטר בירה לבנה (איזה שאוהבים)
ענף טימין
2 עלי דפנה
מלח
פלפל
אשכול ענבים ירוקים
אופן ההכנה:
1. מחממים היטב מחבת יצוקה שאפשר להכניס לתנור, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את נתח הבשר וסוגרים היטב מכל הצדדים עד להשחמה.
2. מוסיפים למחבת את הסוכר , החרדל , הבירה והתבלינים ומביאים לרתיחה.
3. מכניסים לתנור למשך שעתיים על טמפרטורה של 160 מעלות עטוף בנייר כסף
4. לאחר מכן מוסיפים את אשכול הענבים וצולים למשך כשעה נוספת. בתאבון!
באדיבות "נתח קצבים"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו