שמו של ראובן מייסלוס הולך לפני כבר כמה שנים טובות. מי שהיה איש היי-טק בעמדה בכירה למדי ב"אינטל" החליט לשנות כיוון בחייו, וכיום אפשר בהחלט להגדיר אותו כאושיית בשר של ממש, לא מעט הודות ליותר מ-550 אלף העוקבים שיש לו באינסטגרם.
התמונות של המנות שהוא מכין ומעלה לאינסטגרם תמיד מעוררות תיאבון ומעלות ריר, ובמדינה כמו ישראל – שבה יש חובבי בשר בשפע – אך זה טבעי שאדם כמותו יהפוך לגורו של ממש בתחומו. סביר להניח שהעובדה שהוא ארגנטינאי, שמתעסק בבשר מגיל מאוד צעיר, תרמה גם היא לידע הרב שיש לו בתחום.

אז החלטנו לבדוק את הידע הזה מקרוב, והגענו לביתו של מייסלוס באור יהודה, שם הוא אירח לראשונה קהל ששילם ממיטב כספו על מנות הבשרים המפורסמות שהוא מכין, כחלק מפסטיבל המטבח הישראלי. ובוא נגיד ככה: לא רק שהמנות האלה נראות מדהים, הן גם טעימות בטירוף! כאילו זה לא מספיק, גם האושר שיש למייסלוס על פניו כשהוא מכין את הבשר מדבק, והופך את הבשר שלו לטעים אפילו יותר.
