לא מפסיקות להתחדש: הצפת תפריטים חדשים במסעדות

מסעדות רבות מנצלות את הקיץ להתרעננות ומציעות שלל מנות חדשות, טעימות ומפתיעות • וגם: ארומה ת"א חוגגת גאווה ושלל חאפלות שישי תוצרת יוון • חדשות האוכל

ארומה תל אביב: הרשת משיקה אייס וניל בצבעי הגאווה, שיהיו תקפים לזמן המצעד בלבד, במטרה לרענן את הצועדים ולהשתתף בחגיגות בעיר. המהדורה המוגבלת תימכר אך ורק ביום שישי הקרוב בשני הסניפים הממוקמים במסלול המצעד - סניף מגדל האופרה וסניף קויפמן.

מיכאלנג'לו: המסעדה הטבעונית מיפו חוזרת לשגרה עם תפריט צהריים ובראנץ' חדש, הכולל כמובן את ההמבורגר הטבעוני המוכר לצד מנות חדשות דוגמת ריזוטו שיבולת שועל, סלט קוסקוס עם דלעת יפנית או פיצה נפוליטנית מבצק מחמצת וקמח כוסמין שעליו גבינת פולנטה עשירה. כל אלו, איך לא, לצד קוקטיילים רבים.
בן תרדיון 2, יפו

קוסקוס ודלעת יפנית, יעקב בלומנטל

אבי ביטון מארח ביאסו את שמעון פרנס: השף יארח את האיש שהכי מזוהה עם המוזיקה היוונית, או עם יוון בכלל, לערב של אוכל יווני, מוזיקה יוונית ותפריט מיוחד וטעים, האוזו יישפך כיין, תהיו בטוחים.
מחיר כרטיס לאדם- 90 שקלים. להזמנות לחצו כאן

אבי ביטון ושמעון פרנס, יחצ

דוניס: מסעדת הדגים החדשה בפתח תקווה חוגגת את ימי שישי באווירה יוונית עם צלילי בוזוקוי, צ'ייסרים וחשוב מהכל - אוכל מצויין מהים. בין המנות המוצעות ביום החגיגי פרנה עם מאזטים, כריך דייגים, שווארמה לוקוס, עראיס דגים ועוד.
הסיבים 49, מתחם SIV, פתח תקווה

חגיגה יוונית בשישי בדוניס, גיל אבירם

הפי פיש: המסעדה הירושלמית, הממוקמת במלון ממילא, מחדשת את ליין הקיץ היווני המתקיים בימי שלישי. המגיעים למקום יהנו מהופעה חיה של נגן בוזוקי לצד תפריט עם מנו ים תיכוניות משתנות וספיישל תפריט קוקטיילים. בין המנות נמצא פרנה עם מזאטים, שווארמה דגים, סביצ'ה דג ים, פיש אנד צ'יפס ועוד.
שדרות ממילא 14 ירושלים, טלפון להזמנות: 025482230

מנות דגים בהפי פיש ממילא, דניאל לילה

באנה: המסעדה הטבעונית יוצאת בתפריט חדש המבוסס כולו על טהרת הפירות והירקות הקיציים. בין המנות נמצא גספצ'יו עגבניות שרי כתומות, מנגו בשני סוגים בסלסלת עשבים אסיאתית, חיטה מעושנת עם ירקות, פולנטה אפויה מתירס גילי ועוד.
נחמני 36 תל אביב

פולנטה אפויה בבאנה, יחצ

סר עבדול: בר הקוקטיילים האוריינטלי מיפו משיק תפריט חדש לקיץ עם שלל מנות מיוחדות בהן ירקות בטאבון, סייגון צמחוני, סלט קיסר, קרפצ'יו ארטישוק בקר ועוד. אלו יצטרפו למנות הוותיקות יותר כמו פופקורן דג, לחמבעג'ין, סביצ'ה לברק, טאקו דגים ועוד.
פנחס בן יאיר 4, השוק היווני ביפו

סר עבדול, אמיר מנחם

רולדין: הרשת משיקה קולקציית לחמים חדשה ונרחבת של לחמי מחמצת בעבודת יד וללא חומרים משמרים. בקולקציה נמצא, בין היתר, לחם זיתים, דגנים, פרג, סלק, לחם דרום אפריקאי, לחם חיטה מלאה וחמניות ועוד. בין התאריכים 21.6 ל31.7 מציעים ברשת 50% הנחה על הלחם השני לאורך כל היום, גם באתר וגם בסניפים.

הלחמים של רולדין, גל בן זאב

קהילת העבריים: שניים מהעסקים הבולטים של קהילת העבריים בדימונה משתפים פעולה לראשונה. מדובר על אותנטבעי, מפעל יצור המזון ועל גלידת הבוטיק "קינגס קרים" שנמצאת בכפר השלום בעיר. הגלידות של בועז בן ישראל ימכרו מטעם המפעל בחמישה טעמים: תות וניל, אוכמניות, מנגו, תות, וניל פצפוצי שוקולד, כולן על טהרת פולי סויה אורגניים.

קפה מאורו: מותג הקפה משיק סדנת טעימה של סינגל אוריג'ין בהובלת הבריסטה אלעד אורי, מדריך הקפה של טמפו. הסדנה תעסוק בטעימות השוואתיות ובהבדלי הטעמים בין תערובות קפה (בלנד) לקפה יחידני ממדינות אתיופיה ופרו. המשתתפים יתנסו בשיטות שונות להכנת קפה איכותי בבית עם מכשיר חליטה ויקבלו בנוסף גם ארבע שקיות קפה טחון להתנסות.
למידע והרשמה: https://did.li/kxMw5

סדנת הקפה של מאורו, יחצ

מקדונלדס: אחרי הפיתות וגלידת פיצוץ באריזה משפחתית, הרשת משיקה מוצר חדש נוסף -הפעם מדובר באחד הבסט סלרז של הרשת, נאגטס, בגרסה חריפה. הנאגטס החריפים יהיו זמינים בכל 210 הסניפים של הרשת ויוצאו בשלושה גדלים: 9,12 ו-24 יחידות.
זמין החל מה-1.7

נאגטס חריף במקדונלדס, נמרוד גנישר

תישרין: אחת המסעדות הוותיקות בנצרת החליטה לחדש את התפריט לאחר לא מעט זמן. התפריט החדש מוקדש כולו לטעמי האש של טאבון העצים במקום, בין המנות נמצא סלטים עם עדשים וסלקים צלויים, חציל בתנור עם טחינה אדומה, שישבארק, צלעות טלה ועוף בקפה ושזיפים ולקינוח אפילו חלוויאת אלג'בן מסורתי.
להזמנות מקומות: 046084666

המנות החדשות בתשרין, יחצ

סיטרה: המסעדה הוותיקה ממתחם הסי אנד סאן משיקה תפריט קיץ חדש ומרענן, הכולל, בין היתר, מנות כמו שווארמה דג ים, פילה דג ים, פיש אנד צ'יפס, פילה סלמון וחלת בשר אחת מסקרנת במיוחד הכוללת תבשיל בקר שמבושל במשך שש שעות, עם איולי פלפל חריף, ביצה עלומה, צ'יפס וסלט עגבניות מרוקאי.
רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב

דניס וריזוטו של הסיטרה, אנטולי מיכאלו

קפה טורקי עלית: הרשת משיקה שני טעמים חדשים במהדורה מוגבלת. הטעמים החדשים והמתובלים פותחו יחד עם איש הקולינריה דוד קישקה ויימכרו לאורך הקיץ. הטעם הראשון הוא "שוק גלילי": זעתר, ציפורן ופלפל שחור. השני "שוק ירושלמי": קינמון, רוזמרין וסומק. לרגל ההשקה ייפתח דוכן מיוחד בשוק מחנה יהודה בירושלים בתאריכים 21-23ליולי.

פישופ: חנות הדגים משרונה מרקט פותחת סניף חדש וכשר בקניון עזריאלי ראשונים שכולל מצד אחד דגים טריים לקנייה הביתה ומצד שני גם תפריט מעניין מאוד של מנות חמות על טהרת הדגים, בהן פיש אנד צ'יפס, פיש בורגר, סלמון בורגר, קציצות דג ים, פסטה פנה עם דגים ועוד.

חלה של פישופ, יחצ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...