"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ליהוק מסקרן נוסף לעונה החדשה של "המפקדת"
הסדרה המצליחה של כאן 11 ממשיכה לגייס שחקנים נוספים לתפקידים חדשים • הפעם מדובר בחקיין מוכשר שכולכם מכירים מהרשתות החברתיות, שעכשיו, כך נראה, הופך לשחקן
"המפקדת" | צילום: כאן 11

ליהוק מסקרן נוסף לעונה החדשה של "המפקדת"

הסדרה המצליחה של כאן 11 ממשיכה לגייס שחקנים נוספים לתפקידים חדשים • הפעם מדובר בחקיין מוכשר שכולכם מכירים מהרשתות החברתיות, שעכשיו, כך נראה, הופך לשחקן

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נמשכים הליהוקים לעונה החדשה של"המפקדת": עדן דניאל גבאי לוהק לעונה הבאה של הסדרה המצליחה.

ברשתות החברתיות אתם מכירים אותו כחקיין על, אבל בקרוב הוא יגיע למסך כשחקן. גבאי יצטרף לדמויות החדשות והאהובות מהעונה הקודמת ויגלם את דמותו של עמיחי.

עדן דניאל גבאי, צילום: מאי סביר

״המפקדת״ מספרת על מחלקה 3, פלוגת געש, שממשיכה בעלילותיה לעונה שנייה. דמויות חדשות יכנסו וינסו לערער על הסדר הקיים ויאלצו את גיבורות הסדרה להתמודד מול יחסי כוחות מורכבים מתמיד, מול האבסורד של המערכת, ומול השאלה הנצחית - מהי מפקדת.

הצילומים לסדרה אותה יצרו עטרה פריש, ניר ברגר והפיקו בלאק שיפ הפקות סרטים, יתחילו בשבועות הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...