"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרוב משחשבתם: זה התאריך שבו ישודר פרק המלחמה של "קופה ראשית"

אחרי שנודע כי בכאן 11 מצלמים פרק מיוחד של התוכנית הקומית האהובה, הם חשפו כי זה ישודר ב-1 בינואר 2024 • עוד לפני שישודר, יוצרי הסדרה יערכו לפרק הקרנות בכורה עבור מפונים מעוטף עזה ומצפון ומדרום הארץ

,עודכן
0השמעה

מתוך סט הצילומים לפרק המלחמה של "קופה ראשית" // צילום: יעל גבע ריטבלאט

לאחר שנודעכי בכאן 11 עובדים על פרק מיוחד שצולם בצל מלחמת "חרבות הברזל" ל"קופה ראשית", היום (חמישי) נחשף כי הפרק ישודר ב-1 בינואר 2024, לאחר מהדורת חדשות הערב.

עוד לפני שהפרק ישודר בטלוויזיה, יוצרי הסדרה יערכו הקרנות בכורה של פרק המלחמה המיוחד עבור אנשים שפונו מבתיהם מעוטף עזה ומדרום וצפון הארץ. כמובן שחשוב לציין שלאור המצב, ייתכנו שינויים במועד השידור של הפרק, וזאת בכפוף להתפתחויות ולאירועים של אותו יום.

מתוך פרק המלחמה של "קופה ראשית",צילום: כאן 11


פרק המלחמה המיוחד של סדרת המוקומנטרי המצליחה, שהפכה לקאלט של ממש וזכתה למיליוני צפיות בעמוד היוטיוב של כאן 11, הסתיים להצטלם ממשבשבוע שעבר.

מאז התוכנית הקומית עלתה לשידור בשנת 2018, היא זכתה בארבעה פרסי האקדמיה לטלוויזיה, שניים מהם בקטגוריית הסדרה הקומית הטובה ביותר, פרס שבו זכתה פעמיים ברציפות. ב-2019 היא אף הייתה מועמדת לפרס האמי הבינלאומי.

עוד כשבועיים - על המסך שלנו. מתוך פרק המלחמה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר