"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"הכי קרוב למציאות": מה הפחיד את כוכבי הסדרה המדוברת?
נועה אסטנג'לוב, שלום מיכאלשווילי ומוריס כהן הגיעו לפרמיירת "משמר הגבול", הסדרה החדשה בכיכובם, אשר צולמה בעיר העתיקה בירושלים • הם שיתפו בחוויות מהצילומים, מה לדעתם מייחד את הסדרה ואיך הרגישו לצלם באזור כל כך נפיץ

הפרימיירה לסדרה "משמר הגבול" // כתב: אסף הדר, צילום: משה בן שמחון ובאדיבות HOT ומובי פלוס, עריכה: לירון עזר

צפו

"הכי קרוב למציאות": מה הפחיד את כוכבי הסדרה המדוברת?

נועה אסטנג'לוב, שלום מיכאלשווילי ומוריס כהן הגיעו לפרמיירת "משמר הגבול", הסדרה החדשה בכיכובם, אשר צולמה בעיר העתיקה בירושלים • הם שיתפו בחוויות מהצילומים, מה לדעתם מייחד את הסדרה ואיך הרגישו לצלם באזור כל כך נפיץ

,עודכן
0השמעה

מיטב כוכבי "משמר הגבול" הגיעו אמש (ראשון) למוזיאון ארץ ישראל בתל אביב כדי להשתתף בפרמיירה החגיגית של סדרת הדרמה החדשה של HOT, שלא היו יכולים להתעלם מהדרך שבה הסדרה מציגה את עולם של שוטרי מג"ב.

נועה אסטנג'לוב, באחד מתפקידיה הגדולים הראשונים מאז כיכבה כמ"כית צליל ב"המפקדת", שיתפה אותנו בחששות של צוות השחקנים מאחורי הקלעים. "צילמנו בבסיס מג"ב אמיתי בעיר העתיקה בירושלים. הלכנו ברחובות שם, וזה היה הדבר הכי קרוב למציאות. ממש הרגשנו פחד", ציינה, ואף שיתפה כי אחד השחקנים שבר בטעות את האף למישהו אחר: צריך לשאול אותו איך זה מרגיש", אמרה בחיוך.

"הכי קרוב למציאות". אסטנג'לוב בפרמיירת הסדרה,צילום: משה בן שמחון


גם מוריס כהן סיפר על התחושות: "זה נראה כאילו היו לנו שומרים ששמרו עלינו ברחובות. ירושלים זו עיר כל כך נפיצה".

מי שהפתיע בנוכחותו בסדרה היה לא אחר מאשר קובי שבתאי, מפכ"ל המשטרה שהיה בעברו גם מפקד מג"ב. "הסדרה חושפת את הציבור לעשייה של השוטרים ומה שעובר עליהם מהצד השני, היא מראה את הצד האנושי שבהם", שיתף.

אורח מפתיע. המפכ"ל שבתאי בפרמיירה,צילום: משה בן שמחון


בין הנוכחים הנוספים שהגיעו לפרגן היו גם אסי ישראלוף וציון ברוך, חבריו של שלום מיכאלשווילי מ"מה קשור". ברוך סיפר לנו מה בדיוק מחכה לצופים: "מה שיפה במג"ב זה שזה גוף מקבץ את כולם – אשכנזים, ספרדים, ערבים, דרוזים, אתיופים. זה מראה איך הם חיים ביחד. זו סדרה מדהימה בעיניי".

"משמר הגבול" תעלה ב-HOT VOD וב-NEXT TV ב-12 בספטמבר, והחל מיומיים אחר כך תשודר בימי חמישי ב-HOT3.

הגיעו לפרגן. ברוך (מימין), מיכאלשווילי וישראלוף בפרמיירה,צילום: משה בן שמחון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו